Antonia și Loredana Groza au încins atmosfera de ziua Emei Uta. Artistele au renunțat la orice inhibiție

Data actualizării: | Data publicării:

Ema Uta a avut parte de o petrece extravagantă de ziua ei de naștere, unde Loredana Groza și Antonia au încins atmosfera.

Ema Uta a împlinit vârsta de 31 de ani, astfel încât frumoasa blondină nu putea să imortalizeze acest eveniment, decât printr-o petrecere luxoasă. Make-up artista și-a chemat cei mai apropiați prieteni, printre care, bineînțeles, Antonia și Loredana Groza, și a dat o petrecere pe cinste la unul dintre cele mai scumpe localuri din Capitală. Atât sărbătorita, cât și invitatele ei, au fost îmbrăcate în ținute extrem de provocatoare și au încins atmosfera până în zori. Toate momentele au fost imortalizate pe rețelele de socializare, unde fanii au putut urmări întregul ”dezmăț”. Dacă Loredana Groza s-a mai afișat în astfel de situații controversate, internauții au fost extrem de surprinși să o vadă pe Antonia în ipostazele acestea provocatoare care, de regulă, este destul de rezervată, când vine vorba de astfel de situații. 

Antonia a optat pentru o rochie portocalie, scurtă, care să-i scoată bronzul perfect în evidență, în timp ce Loredana Groza a ales să îmbrace la eveniment o salopetă lungă cu imprimeuri, însă care i-a lăsat la înaintare bustul generos. Nici sărbătorita nu s-a lăsat mai prejos și a optat pentru o rochie mulată, cu spatele gol, extrem de provocatoare, care cu siguranță a pus toți bărbații pe jar.

Loredana Groza, fără lejerie intimă. Vedeta a încins imaginația bărbaților: ”Lori este numai una”

 

 

Ema Uta nu mai formează un cuplu cu Alexi Bodi

Alex Bodi și Ema Uta au format un cuplu pentru mai multă vreme, care a fost marcat de multe despărțiri și împăcări. Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut destul de multe păreri cu privire la relația celor doi, bărbatul respinge orice zvon, având doar cuvinte de laudă la adresa celei care i-a fost jumătatea cândva. Mai mult, tot el a fost cel care a și pus punct relației, însă nu pentru că unul dintre ei ar fi greșit cu ceva, susține Alex Bodi.

”Într-adevăr am avut o relație foarte frumoasă, naturală, nimic forțat, totul bazat pe liniște, pe pace, pe fericire, pentru că așa e Ema, o persoană care caută doar lucrurile pozitive, îți oferă liniște, așa este ea ca femeie. De fapt este o copiluță, are un suflet de copil, e super sensibilă, super sufletistă. Între noi nu au existat tensiuni, nici nu merită să pronunț cuvântul tensiune.

Da, am avut niște discuții de cuplu, au apărut niște situații și ca să evităm orice negativitate între noi, i-am zis săptămâna trecută că este mai bine să ne despărțim și ne vedem fiecare de treaba noastră, asta nu înseamnă că s-a întâmplat ceva rău între noi. Am respectat-o i-am fost loial tot timpul relației, deci nu există așa ceva. E o femeie super deosebită, cu multe calități, pe care o respect în continuare și căreia îi doresc tot binele din lume. Este o femeie frumoasă, independentă, e chiar demnă de respect.», a declarat în exclusivitate Alex Bodi pentru Click!

Mircea Badea, reacție savuroasă la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

Ema Uta confirmă despărțirea

„Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct.

Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii”, a mărturisit Ema Uta pentru CanCan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel