Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă. Artiștii și-au ales nașii și vor spune curând „Da”

Data publicării:

Alex Velea a oferit primele informații cu privire la nunta dintre el și Antonia.

După o relație de ani de zile în care și-au fost constant alături, la orice pas, Alex Velea și Antonia sunt pregătiți să-și întemeieze o familie adevărată și să facă pasul cel mare. După ce a cerut-o în urmă cu puțin timp în căsătorie pe frumoasa vedetă, artistul a oferit primele declarații cu privire la cununia civilă care va avea loc curând. Cei doi nu-și doresc un eveniment prea formal, stresant, ci totul va avea loc într-un cadru foarte intim, povestește solistul. Mai mult, nașii au fost și ei aleși, astfel încât mai rămâne doar să fie aleasă locația, să fie lansate invitațiile, iar petrecerea poate avea loc.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. Lucian de la Global și Bianca.

Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii.

Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a declarat Alex Velea în cadrul emisiunii Xtra Night Show, difuzată la Antena Stars, potrivit click!

VEZI și: Cum își educă Alex Velea copiii. Principiile pe care vrea să le transmită băieților săi: „Încercăm cât de bine se poate”

Antonia a primit avansuri de la Jorge

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, frumoasa vedetă stârnind, în continuare, extrem de multă admirație din partea bărbaților, chiar dacă are deja 3 copii, dar și un viitor soț. Mai mult, aceasta pare că a stârnit admirația și colegilor de breaslă. Jorge povestea recent cum a fost interpretat că i-ar fi făcut avansuri acesteia, însă reacția lui Alex Velea a fost extrem de dură, lucru care l-a făcut să se retragă imediat.

„Antonia, Jo și Alina Ceaușan. La Antonia nu a fost un avans real, a fost o chestie înțeleasă greșit. Eram la Premiile Muzicale acum 10 ani și era un frig infernal, erau 3 grade. Eu aveam geacă, blugi, iar în spatele meu era Antonia, care avea un maieu cu spatele gol. Eu eram singurul care aveam geacă și pentru că am văzut-o pe Antonia că tremura efectiv, eu mi-am dat geaca jos și am întrebat-o dacă pot să-i dau geaca. Atunci Alex Velea s-a uitat urât la mine și a zis să plec de aici, ce geacă să-i dau. Și atunci am înlemnit, nu a fost nimic intenționat.”, a fost răspunsul lui Jorge, în cadrul emisiunii de pe Pro TV.

VEZI și: Dieta Antoniei. Cum se menține în formă cea mai frumoasă femeie din România, după trei sarcini: „Nu înseamnă că nu mănânc și dulciuri sau junk food”

Antonia, probleme cu kilogramele în plus

Chiar dacă se bucură de foarte multă admirație din partea bărbaților, dar chiar și din partea femeilor, care îi apreciază formele perfecte, vedeta este destul de modestă și recunoaște faptul că a acumulat câteva kilograme în plus, în ultima perioadă. Chiar dacă nu-și găsește nicio scuză pentru acest lucru, Antonia spune că îi este foarte greu să păstreze o disciplină în viața sa, atât timp cât are extrem de multe lucruri de bifat zilnic.

"Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame", a spus Antonia pe instagram în trecut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel