Antonia recunoaște că a luat în greutate câteva kilograme în plus. Ce măsuri a luat artista: „Oficial sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii”

Antonia recunoaște că s-a îngrășat și a luat măsuri în acest sens. 

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși este mămica a trei copiii minunați, artista arată impecabil. Cu toate astea, vedeta recunoaște că în ultima perioadă a mai acumulat câteva kilograme în plus de care nu este mândră.

Antonia recunoaște că a luat în greutate câteva kilograme în plus

Antonia recunoaște că a renunțat o perioadă la sala de sport, lucru care i-a adus și câteva kilograme în plus. 

„Oficial sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii! Fata voastră a devenit un pic plinuță! Vouă nu vă pasă, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să mă descarc. Trebuie să îmi recapăt motivația să mă duc la sală”, a spus vedeta potrivit Pro TV.

Artista susține că programul nu-i mai permite să ajungă și în sala de sport. 

“Nu e doar despre motivație însă! E vorba de programul meu! Hai, Antonia, fii mamă, fii artistă, fii soție, fiica, fii prietenă, fii actriță, fii comendiantă!”, a mai spus cântăreața.

Antonia: „Par nebună, dar mi-e foame”

Antonia recunoaște că e greu să-și stăpânească poftele și refuză cu greu o înghețată sau statul în pat până mai târziu. 

„Dar nu am scuze! Mergi la sală așa cum ai făcut-o și anii trecuți, dimineața! Dar e așa de bine să dormi! Ah, dar ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara. Par nebună, dar mi-e foame și asta se întâmplă când mi-e foame!”, a mai spus cântăreața.

Antonia se antrena alături de Alex Velea

În urmă cu ceva timp, artista spunea că face sport de minim trei ori pe săptămână, alături de partenerul ei, despre care spunea și că o ajută și o motivează foarte mult. 


„Da, fac sport, cam de trei ori pe săptămână, chiar și de cinci ori atunci când timpul îmi permite. Merg mereu la sală cu Alexandru, ne antrenăm împreună, mă ajută și mă motivează foarte mult”, a declarat Antonia pentru Viva. 

La capitolul dietă, Antonia spunea că nu are reguli stricte, însă are un stil de viață sănătos, și cu momente de răsfăț, dar și cu momente de echilibru alimentar.

„Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar.

Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Cum își educă Alex Velea copiii

Cântărețul a mărturisit că pe scenă își dorește să încânte fanii și să se comporte ca un artist, dar în viața de zi cu zi este o persoană obișnuită. El nu se ferește de treburile casnice, precum cumpărăturile, astfel încât admiratorii săi nu ar trebui să fie surprinși dacă îl întâlnesc într-un magazin.

„Am venit să distrez oamenii și cred că am reușit treaba asta. M-am simțit foarte bine alături de public, știau piesele vers cu vers. Sunt un om normal. Când sunt pe scenă, sunt artist. Îmi place să mă comport ca un artist pe scenă, îmi place să arunc publicul în aer, cum obișnuiesc să spun, dar în viața de zi cu zi sunt un om normal. Nu, normal, eu fac. (n.r. cumpărăturile) Fac și eu și ea, normal. Și eu cumpăr, dar și ea cumpără.”, a precizat artistul pentru Ego.

Antonia și Alex Velea au întemeiat o familie frumoasă și solidă, având doi băieți, Dominic și Akim, și o fetiță, Maya, dintr-o căsătorie anterioară a cântăreței. Într-un interviu, Alex Velea a dezvăluit că micuții săi au fost educați într-un mod care să îi ajute să gestioneze faima și recunoașterea părinților lor, promovând modestia și respectul.

„Se bucură foarte mult, dar încercăm să îi educăm cât de bine se poate. Sunt niște copii modești, nu au interpretat greșit faima noastră, se bucură. Vin cu noi la concerte, dansează. Băieții mei apar cu mine pe scenă de multe ori. Eu nu mă joc, ei se joacă. Știu că după aș juca prea mult. Mă joc destul la studio! Nu, nu. (n.r. nu l-au convins) Nu vreau să joc.”, a mai transmis artistul pentru sursa precizată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 iul 2023, 14:39 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience