Antonia, motivul pentru care mama sa nu s-a recăsătorit. Ce spune artista: „Are toată susținerea mea”

Data publicării:
Antonia și mama ei, instagram, colaj foto
Descriere foto: Antonia și mama ei, instagram, colaj foto

Antonia a dezvăluit motivul pentru care mama sa nu s-a recăsătorit.

Mama Antoniei a decis să rămână singură, după ce s-a despărțit de fostul partener. Mulți s-au întrebat de ce mama artistei a decis să nu se recăsătorească. Recent, Antonia a dezvăluit motivul pentru care cea care i-a dat viață a preferat să rămână singură.

Antonia, motivul pentru care mama sa nu s-a recăsătorit

Părinții artistei s-au despărțit când aceasta avea o vârstă fragedă. După divorț, Antonia a rămas alături de mama sa și câțiva ani mai târziu au decis să revină împreună în România.

„Am avut mereu o relație apropiată de părinții mei, m-au educat strict, dar știu că au făcut-o spre binele meu. În același timp, știam că pot să mă adresez lor în orice problemă aveam și știu că am avut o educație sănătoasă pe care încerc să o transmit mai departe copiilor mei”, a spus cântăreața pentru Ego.

De ce s-au întors cele două în România

Antonia a declarat că s-a întors cu mama sa în România pentru a-și revedea familia. Ulerior, artista a început un job de model în țară și după a urmat cariera muzicală. În acel moment cele două au decis să rămână în țară.

„Nu am considerat vreodată că sunt în măsură să judec deciziile părinților mei, îmi doream să îi știu bine și fericiți pe amândoi, așa că am acceptat situația. Eu am venit în România sa îmi revăd familia de aici și am rămas, pentru că am început job-uri ca model și apoi am început cariera muzicală”, a mărturisit vedeta.

Antonia a recunoscut că i-a fost foarte greu să se acomodeze în România, mai ales că a locuit în Stetele Unite ale Americii de la 8 ani până a devenit majoră. 

„Nu obișnuiam să vin, de altfel, de la 6 la 18 ani am fost în Statele Unite ale Americii. Am venit să îmi revăd familia de aici, dar îmi amintesc cât de surprinsă am fost de diferența mare dintre România și State: oamenii mai triști, mai încruntați, orașul care arăta foarte gri. A fost destul de șocant și mi-a luat foarte mult să mă obișnuiesc”, a continuat cântăreața.

Citește și: Antonia se pregătește de nuntă: "Voi începe căutarea pentru rochie". Artista îmbracă rochia de mireasă după 10 ani de relația



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel