Antonia, mesaj subtil pentru Cătălin Măruță. Scandalul dintre cei trei continuă: „Se întoarce roata”

Data actualizării: | Data publicării:
Catalin Maruta, Antonia și Alex Velea, sursa foto Instagram/ colaj
Descriere foto: Catalin Maruta, Antonia și Alex Velea, sursa foto Instagram/ colaj

Antonia, un nou atac asupra lui Măruță. Artista nu poate ierta jignirile care i-au fost aduse. 

Alex Velea, Antonia și Cătălin Măruță continuă seria atacurilor. După ce Velea l-a acuzat pe prezentatorul TV că a permis anumitor persoane să îi jignească familia în ciuda prieteniei care a existat între ei, Antonia transmite mesaje subtile pe pagina ei de Instagram. 


„Ajută-i pe ceilalți cu așteptări zero. Nu îți va veni să crezi cât de mare este recompensa. Pentru că se întoarce roata. Bunătatea este un limbaj pe care surzii îl pot auzi și orbii îl pot vedea”, a scris artista la InstaStory. 


Chiar dacă au fost prieteni buni în trecut, Alex Velea susține că Măruță a uitat de tot ce i-a legat cândva doar pentru a face audiența în cadrul emisiunii pe care o găzduiește. Artistul spune că nu îl va ierta niciodată pe soțul Andrei. 


„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă. Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta.Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi”, a declarat Alex Vlea, la Xtra Night Show. 


Cătălin Măruță susține că apele se vor calma cândva, iar prietenia lor va șterge toate aceste probleme cu buretele. Prezentatorul TV a postat pe pagina lui de Facebook mai multe fotografii din trecut, unde apare alături de Alex Velea și i-a transmis și un mesaj artistului.

 
”În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte.


La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.  #friends #nohardfeelings”, este mesajul scris de Cătălin Măruță, pe pagina lui de Facebook.

 

Citește și: Reacția Andreei Marin după ce a fost comparată cu soția lui Ștefan Bănică: „Și ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel