Antonia, despre cea mai mare suferință a sa: „E greu să știu că nu se simte bine și nu îi sunt alături”

Data publicării:
Antonia, foto Instagram
Descriere foto: Antonia, foto Instagram

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Dar ce o macină cel mai mult pe frumoasa artistă?

Pentru Antonia și Alex Velea bat clopotele de nuntă. Cei doi se pregătesc să ajungă în fața altarului și sunt mai fericiți ca niciodată. 


Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia zilele trecute, iar momentul a fost unul emoționant. 


Divorțul de soțul italian a durat șapte ani și a fost foarte greu pentru Antonia, care și-ar fi dorit să ajungă în fața ofițerului de stare civilă împreună cu marea ei iubire, Alex Velea. 


Antonia este mama a trei copii minunați, Dominic și Akim din relația cu Alex Velea și Maya, în vârstă de 11 ani din fosta căsnicie cu Vincenzo Castellano. 


Frumoasa Maya locuiește împreună cu tatăl ei în Italia, dar Antonia suferă teribil. Chiar dacă se întâlnesc des, artista spune că îi este foarte greu când știe că fiica ei este departe. 


„E greu să știu că (n.r. Maya) nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo”, a declarat Antonia pentru VIVA!


Antonia a vorbit despre temerile sale atunci când vine vorba de rolul de mamă. Artista se teme adesea că nu este o mamă bună sau că nu le oferă copiilor ei destulă dragoste sau atenție. 


„Că nu sunt o mamă suficient de bună pentru copiii mei, dar cred că este unul dintre gândurile firești care trec prin mintea părinților, în general. Pentru că vrem ce este mai bun pentru copiii noștri și vrem să ne asigurăm că le oferim toată atenția, iubirea, confortul de care au nevoie. Și da, în cazul Mayei, faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile că nu pot fi întru totul alături de ea, să simtă afecțiunea și iubirea mea”, a adăugat artista. 

 

Citește și: Adela Popescu, mămică cu normă întreagă. Cum a fost surprinsă de soțul ei, Radu Vâlcan: „Hai cu Doamne-ajută” /FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel