Adela Popescu, mămică cu normă întreagă. Cum a fost surprinsă de soțul ei, Radu Vâlcan: „Hai cu Doamne-ajută” /FOTO

Data publicării:

Adela Popescu a devenit de curând mamă pentru a treia oară. Cum face față vedeta celor trei copii ai săi?

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară și spune că este foarte greu. Vedeta abia reușește să aibă timp pentru fiecare copil în parte. 


În ultimele două săptămâni, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a avut parte de puțină odihnă și liniște deoarece doi dintre băieți au fost plecați în vacanță la țară. Aceștia s-au bucurat de aer curat și peisaje pitorești, dar acum au revenit acolo unde primesc toată dragostea din lume. 


Adela Popescu aștepta cu nerăbdare să își vadă băieții, dar în același timp știe că de acum înainte viața nu va mai fi la fel de simplă, deoareve va trebui să se împartă între trei copii, care au nevoie de toată atenția ei.


Andrei și Alexandru au fost foarte fericiți când și-au văzut fratele mai mic, pe care l-au „botezat” chiar ei, Avionel, iar Radu Vâlcan a surprins un moment deosebit în care Adela Popescu stă cu mezinul familiei în brațe, iar cei doi băieți sunt în jurul ei. 


”Marea regăsire. După două săptămâni de vacanță la Susani, suntem, în sfârșit, în formulă completă. Nu-mi mai rămâne decât să spun, "hai cu Doamne-ajută”, a scris Adela Popescu pe Facebook în dreptul fotografiei în care apare împreună cu băieții săi.

 

 

Adela Popescu, filmul nașterii celui de-al treilea copil: "Durerile erau inimaginabile și bebelușul nu voia să iasă”

 

A fost a treia oară când vedeta a născut natural, însă emoțiile au fost la fel de mari ca și la primii copii, iar durerea, de neimaginat.

 

"Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala așa că, fiind a treia naștere, și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea. Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi am mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea nedorind să mai am pic pe expulzie. E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei. După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100% deci, după experiențele trecute, urma expulzia. Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de fiica lor, Josephine. Ce destinație au ales cei doi / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel