Antonia a fost victima bullying-ului în perioada adolescenței. Vedeta a apelat la ajutorul terapeuților

Data publicării:
Antonia, foto Instagram
Descriere foto: Antonia, foto Instagram

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, dar puțini oameni cunosc problemele cu care ea s-a confruntat în perioada adolescenței. 

Antonia a trăit 12 ani în America și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în perioada adolescenței. Vedeta a dezvăluit că a fost victima bullying-ului în liceu, iar asta a lăsat urme adânci în sufletul ei. 


Frumoasa cântăreață a trăit în America, mai exact în Utah și Las Vegas, de la vârsta de 6 ani până la 12 ani. Aceasta a dezvăluit că unii dintre colegii ei de școală foloseau deja armele de la vârste fragede, iar ea a fost nevoită să înfrunte răutățile celorlalți adolescenți. 


„La școală era bine, îmi plăcea, dar nu eram deloc fan matematică! Îmi plăceau mult limba engleză, literatura, orice avea legătură cu muzica. Am avut mulți prieteni, cu unii dintre ei țin legătura și acum (mai ales cu cei de la liceu). Cred că ce am preluat din societatea americană relaxarea, optimismul. Mi-a displăcut mult bullying-ul (și eu m-am confruntat cu el), dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții meu erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri”, a povestit Antonia pentru Viva.ro.


Antonia a dezvăluit că în trecut a apelat la ajutorul terapeuților deoarece avea nevoie să vorbească cu cineva deschis despre ceea ce o apasă. Acum vedeta spune că îl are pe Alex Velea alături de ea și nu mai simte nevoia de a face terapie. 


„Da, am apelat atunci când am simțit nevoia. În rest, îl am în fiecare zi pe Alex alături de mine, care mă sprijină și îmi oferă suportul de care am nevoie”, a mai adăugat artista.

 

Citește și: Marian Drăgulescu, detalii neștiute din fostele lui relații. De ce a divorțat de două ori marele sportiv



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel