Marian Drăgulescu, detalii neștiute din fostele lui relații. De ce a divorțat de două ori marele sportiv

Data publicării:
Marian Drăgulescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Marian Drăgulescu, sursa foto Instagram

Marian Drăgulescu a dezvăluit motivul real care l-a adus în pragul divorțului de două ori. 

Marian Drăgulescu nu a vorbit niciodată despre cele două divorțuri prin care a trecut. Sportivul a fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, cea care i-a oferit doi copii și cu Corina, femeia de care s-a despărțit recent. 


Chiar dacă nu au vrut să dezvăluie motivul care a dus la despățire, iată că gimnastul și-a făcut curaj și a vorbit despre acest subiect sensibil. 


Potrivit lui Marian Drăgulescu principalul motiv care a dus la divorț a fost graba cu care a ajuns în fața altarului. Sportivul spune că nu a avut suficient timp să își cunoască partenerele înainte de a face marele pas, iar în timp s-a dovedit că nu erau pe aceeași lungime de undă. 


„Ambele căsnicii au fost puțin pripite, pe repede înainte. Cred că să ajungi să cunoști o persoană, trebuie o perioadă puțin mai lungă, câțiva ani. Cred că a fost probabil nepotrivire de caracter, chimia, de aici mai departe lucrurile s-au deteriorat”, a spus Marian Drăgulescu la Antena Stars.


Sportivul spune că nu s-ar împăca niciodată cu fostele lui soții, deoarece crede că dacă nu a mers din prima, relația respectivă nu va funcționa niciodată. 


„Nu cred că s-ar pune problema să mă împac cu vreo iubită din trecutul meu pentru că au fost relații destul de lungi, timp în care dacă ar fi fost să iasă ceva, ar fi ieșit, acum cred că nu mai este cazul”, a mai adăugat sportivul.


Prima soție a lui Marian Drăgulescu a ajuns o femeie de succes și a strâns o avere importantă. Cum a ajuns să câștige și 10.000 de euro pe lună?


„Eu am lucrat foarte mult și zi și noapte și am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu a-ș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri. Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România și plus din rețelele mele de socializare, îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste zece mii de euro pe lună în ultimii opt ani”, a spus Larisa Drăgulescu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel