Ansamblul Geso trece mai departe la Românii au Talent cu melodia dedicată românilor plecați din țară

Data publicării:
GESO
Descriere foto: GESO

Ansamblul folcloric Geso a reușit să impreisoneze juriul prin performanța sa. Mai mult, a reușit să treacă în etapa următoare cu 4 de „Da”.

„Suntem ansamblul folcloric Geso, din Satul Mare. Ne-am dorit să venim la Românii au Talent și ne-am gândit că e un pas în față pentru noi, că vom deveni mai cunoscuți”, a spus un membru al ansamblului.

„Eu mă mândresc că sunt aici. Încă de când aveam 4 ani îmi imaginam că eu sunt pe scenă”, a mai zis unul dintre participanți.

„Suntem emoționați din cauza juriului. Sunt niște nume mari care ne vor auzi cântând: Andra, Smiley, Pavel Bartoș...”, a mai explicat și un alt tânăr, și el membru al Geso.

Ce a spus juriul

„E foarte multă emoție. În primul rând, acest cântec interpretat de voi, glăsciorul vostru de copii... eu am o afinitate către muzica populară. Se simte”, a transmis Andra Măruță.

 

„Sensibil - acesta e cuvântul. Dincolo de orice încercare a noastră de a aduce un zâmbet pe față, oamenii care  au plecat s-au dus de nevoie. Tot ce le doresc este ori să se întoarcă, ori să reușească să-și aducă copiii lângă ei, oriunde ar fi”, a precizat și Andi Moisescu.

„Adevărata dramă cred că rămâne a copiilor. Copiii suferă foarte mult. Nu văd alte variante. Ori se întorc acasă la copii, ori îi iau și pe ei. E normal, omul mereu va căuta mai bine”, a mai adăugat Andi.

Ansamblul Geso a trecut mai departe cu 4 de „Da”.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel