Anna Lesko dă cărțile pe față după finalul de la Ferma: „Restul e doar...”

Data publicării:

S-a încheiat competiția din Fermă dar controversele rămân. Anna Lesko spune adevărul despre ce a însemnat concursul pentru ea. 

Trădări, alianțe, zâmbete și lacrimi. Toate și-au găsit locul în competiția de la ProTV. Concursul a luat sfârșit, iar Augistin Viziru a ieșit învingător, fiind ajutat și de aliata sa, Elena Chiriac. Ies la iveală noi amănunte despre concurenți, iar Anna Lesko, deși inițial părea a fi agreată de adversari, este pusă la zid de colegii din Fermă și criticată. Dezamăgirea cea mare vine din partea lui George Piștereanu, cu care artista avea o prietenie specială. Piștereanu a afirmat ă aceasta l-a trădat. 

 

Fără a comenta criticile care i se aduc, Anna Lesko a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care descrie experiența ei din competiție și lasă să se înțeleagă că nu vrea să intre în polemici cu foștii adversari. 

 


„Recluziunea forțatăm sedentarismul, limitarea spațiului vital și rutina din această perioadă, au stopat progresul individual al întregii societăți. Ieșirea din ZONA DE CONFORT este obligatorie mai mult ca oricând.
Ferma a întrunit toate provocările fizice și psihice pentru a mă forța să-mi depășesc limitele... restul e doar can can”, a scris Anna pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel