Anna Lesko, amintiri dureroase despre bunica ucraineană și bunicul rus: „Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile”

Data publicării:
Anna Lesko, foto Instagram
Descriere foto: Anna Lesko, foto Instagram

Anna Lesko a dezvăluit detalii neștiute despre familia ei.

Anna Lesko, de origine  ucraineană, s-a născut în Republica Moldova, iar la vârsta de 17 ani s-a stabilit în România. 

În contextul războiului din Ucraina, vedeta și-a amintit durerea prin care a trecut familia ei, în al doilea război mondial. Bunicul artistei era rus, iar bunica ucraineană. Cei doi aveau 12 copii împreună, însă au mai adoptat încă doi copii în timpul războiului, care care fuseseră abandonați.

„Bunica fiind ucraineancă, bunicul rus. Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile. O iubesc și am iubit-o enorm. Am avut atât de multe lucruri de învățat de la ea, de la această femeie. Femeia nu a știut să citească, nu a știut să scrie, dar nu pot să îți explic ce bagaj de cunoștințe... (…) Ea niciodată nu ne-a certat, bunica niciodată nu a ridicat tonul, întotdeauna mai mult cu privirea, avea un ton, un oftat. (…) O groază de lucruri le-am învățat de foarte mică, atunci când nu aveam discernământul necesar să pot să îmi dau seama.”, a declarat Anna Lesko în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 


Au adoptat doi copii abandonați


„Bunicul a fost foarte puțin pentru că la un moment dat s-a stins, s-a îmbolnăvit. El a dus două războaie. A fost un bărbat adevărat care a știut să strunească și familia și absolut toată gospodăria.

Ei având 12 copii, un băiat și restul fete, doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și i-au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp.”, a mai spus vedeta. 

 

Irisha de la Bravo ai stil, devastată de durere. Familia vedetei este blocată în Ucraina: „Femeile nu o să își lase niciodată bărbații”


Irisha, fostă concurentă Bravo ai stil și Survivor, trece prin momente cumplite. Familia vedetei se află în Ucraina, în mijlocul războiului. 

Irisha: Nu am cuvinte să îmi exprim durerea

Irisha a vorbit, pe Instagram, despre situația în care se află o parte din familia ei. Vameșii ucraineni nu le mai permit bărbaților cu vârsta între 18 și 60 de ani să părăsească țara. Aceștia sunt nevoiți să rămână în mijlocul războiului și să lupte pentru poporul lor. Irisha spune că jumătate din familia ei este în acest moment în Ucraina și că femeile nu vor să părăsească țara fără soții lor. 

"Este extraordinar de trist ceea ce se întâmplă! Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Jumătate din familia mea este în Ucraina. Ce pot să zic mai mult de atât? Nu pot să cred că în 2022 trecem prin asta. Nu am cuvinte. Nimeni nu își dorește acest război. Absolut nimeni, în afară de Putin. Ale mele rude au încercat să plece din Ucraina și la vamă ce credeți? Nu permit bărbaților să iasă din țară, pentru că trebuie să fie gata de luptă în orice moment. Femeile nu o să își lase niciodată bărbații, deci sunt blocați acolo.", a spus Irisha pe Instagram.

 

"În Ucraina băncile nu mai eliberează bani, la fel și în Republica Moldova. Aeroportul e închis. Jumătate din familia mea stă în Republica Moldova, jumătate stă în Ucraina. Să ne păstrăm calmul, zic. Chiar da.", a declarat Irisha. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel