Anna Lesko a stârnit imaginația bărbaților. Artista, goală în așternuturi /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Anna Lesko a încins tot internetul cu ultima ei apariție. Ce detaliu le-a atras atenția internauților?

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete din România. Se bucură de o frumusețe aparte și de un corp perfect. Aceasta este o mamă devotată, dar și o gospodină desăvârșită. 


Anna Lesko încinge internetul cu fiecare apariție a ei. Fotografiile postate de vedetă trezesc imaginația bărbaților și sunt apreciate de mii de fani. 


Anna Lesko a renunțat la haine și a apărut pe rețelele de socializare goală, acoperită doar de un cearceaf și cu un prosop de baie pe cap. Aceasta safurează într-un mod extrem de sexy niște felii de pepeni, ceea ce a adus și comentarii mai puțin pozitive din partea fanilor. 

 

 


„Eu te-aș ruga să ne spui cu cuvintele tale ce ai vrut să transmiți cu aceste fotografii! Care este mesajul, draga mea?/ Ești absolut superbă! Acum mi-e pofta de pepene numai din cauza ta/ Cea mai frumoasă femeie sexy și cea mai minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 


Anna Lesko a dezvăluit secretul pentru o siluetă de vis


”Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi  vin acum fixe la torace, dar atât.


Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru Viva.

 

Citește și: Andreea Antonescu, adevărul despre o posibilă împăcare cu fostul soț. Artista se pregătește să plece în America



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel