Andreea Antonescu, adevărul despre o posibilă împăcare cu fostul soț. Artista se pregătește să plece în America

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu și fostul ei soț au o relație foarte bună de dragul fiicei lor. Dar ce spune artista despre o posibilă împăcare?

Andreea Antonescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Traian, tatăl fetiței sale, timp de 14 ani. În urmă cu 2 ani, din cauza diferenței de program, dar și a distanței dintre ei, pentru că Traian locuiește în America, cei doi s-au separat. Ce spune vedeta despre o nouă relație?


„Cred că îmi doresc o persoană puternică lângă mine. Nu aș mai vedea viața altfel! Cu relații de compromis, lucruri mici, lucruri în care să ne băgăm pentru o anumită perioadă din frică sau dorința de a nu rămâne singuri. Nu e de mine, nu e pentru mine. Îmi doresc o persoană puternică lângă mine, o persoană realistă, o persoană alături de care să pot clădi! Cred că astea sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat că să pot clădi alături de el”, a spus Andreea Antonescu pentru Click!.


Aceasta este pregătită pentru o nouă relație, dar nu exclude nici varianta de a se împăca cu fostul ei soț, mai ales că vara aceasta va pleca în America alături de fiica ei, Sienna și vor petrece mult timp cu Traian. 


„Știi cum e! Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul! Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu”, a adăugat vedeta. 


Andreea Antonescu mărturisește că au mai fost încercări de împăcare în tot acest timp, însă au eșuat. 


„El a mai încercat o împăcare, dar am fost foate maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani”, a dezvăluit Andreea Antonescu, la Xtra Night Show, în urmă cu ceva timp. 

 

Oana Roman a fost la un pas de a-și pierde viața în urmă cu 7 ani. Ce a pățit vedeta la acea vreme și cine a salvat-oGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel