Anamaria Prodan, noi declarații despre familia ei. Ce spune impresara: „Dacă cineva îmi jignește soțul…”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan își apără în continuare familia și soțul, după ce zvonurile despre divorțul de soțul ei au ținut primele pagini ale tabloidelor. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au traversat cea mai grea perioadă din viața lor, după ce antrenorul a anunțat că vor divorța. De atunci au apărut mai multe zvonuri privind presupusele escapade amoroase ale antrenorului. Cu toate astea, impresara s-a văzut nevoită să infirme de multe ori aceste bârfe și de a-și apăra partenerul de viață. Recent, Anmaria Prodan a declarat că va lupta cu toate forțele pentru a-și apăra familia și soțul și că nu are de gând să mai vorbească despre acest subiect.

 „Nu mai vorbesc de familia mea. Nu cred că este problema cuiva. Sunt foarte mulți neaveniți care se bagă cu bocancii, nu verifică, numai răutăți.

Eu cred că e mai bine în momentul asta ca familia mea să stea departe de toată nebunia asta. Iar dacă cineva îndrăznește vreodată… Eu sunt omul care luptă cu toată forța. Fizică, intelectuală. Dacă intră cineva pe mâna mea… E problemă dacă cineva îmi jignește soțul sau copiii”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu a negat faptul că soțul ei, Reghe ar fi avut o altă relație. „Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a spus Anamaria Prodan, potrivit redactia.ro

 

Totodată, impresara a precizat că în familia ei nu va avea loc niciun divorț:  „Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ionela Prodan ar fi împlinit azi 74 de ani: „Icoana mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel