Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ionela Prodan ar fi împlinit azi 74 de ani: „Icoana mea”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan este îngenunchiată de durere, la aproape 3 ani jumătate de la moartea mamei sale.

Anamaria Prodan nu a putut să treacă peste moartea mamei sale. Astăzi, artista ar fi împlinit 74 de ani, iar cu această ocazie, impresara a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Anamaria Prodan și mama sa au avut o relație extrem de strânsă, motiv pentru care nu poate să uite niciodată momentele petrecute împreună cu cea care i-a dat viață.

Ionela Prodan s-a stins din viață în aprilie 2018, la spital, unde era internată cu probleme grave la pancreas. De atunci, fiica ei îi duce dorul și profită de orice ocazie pentru a face lucruri în memoria ei. Anul trecut, tot de aniversarea mamei ei, impresara i-a făcut un parastas cu tot ce trebuie, așa cum face de fiecare dată când are ocazia.

Anamaria Prodan a publicat și o fotografie în care a apre alături de mama  și sora ei.

„TE IUBESC, ICOANA MEA”, a scris Anamaria Prodan, în dreptul pozei în care se află alături de mama și sora ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 

 

Anamaria Prodan, dependentă de jocurile de noroc. Mama ei a ajutat-o enorm de mult 

 

Anmaria Prodan a mărturisit faptul că a fost dependentă de jocurile de noroc, lucru care i-a adus multe pierderi financiare, dar locuința în care stătea. Soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că mama sa, Ionela Prodan a fost cea care i-a întins o mână de ajutor, doar că a avut parte de condiții stricte.

„Mi-au plăcut foarte mult jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta și am vrut să experimentez. Mi-a plăcut viața de noapte, mi-a plăcut să merg la cazino. Aveam foarte mulți bani și puteam să joc cât voiam eu. Atunci am pierdut şi casa. Atunci am vândut apartamentul ca să achit telefonul, că vorbeam la telefon foarte mult şi pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani…, a povestit Anamaria Prodan Reghecampf la Kanal D.

 

Soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că mama sa, Ionela Prodan a fost cea care i-a întins o mână de ajutor, doar că a avut parte de condiții stricte.

 

Exact atunci, când a fost foarte greu, maică-mea a fost atât de inteligentă încât mi-a zis: «OK, ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele. Ai pierdut toţi banii la cazino? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce-ţi dau eu», a mai spus  Anamaria Prodan Reghecampf.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel