ANM, prognoza meteo. Cum va fi vremea până în ziua de Paști

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Elena Mateescu, director ANM, a spus cum va fi vremea până în ziua de Paști.

 

"Până sâmbătă, vorbim de o vreme mai rece decât în mod obişnuit, pentru că valorile de temperaturi, la nivelul maximelor, vor rămâne unele coborâte. Discutăm de valori care, la scara întregii ţării, se vor situa între -1 până la cel mult 10-11 grade Celsius. De altfel, şi pe parcursul zilei de astăzi observăm diferenţe semnificative între regiunile nordice- centrale ale ţării, acolo unde valorile de temperaturi nu au depăşit 0 - 2 grade Celsius, în timp ce în sud consemnăm valori de 9 - 12 grade Celsius.

De duminică, vremea va continua să se încălzească uşor. Valorile termice se vor situa, în general, între 8 până la 16 grade, chiar şi minimele pe parcursul nopţilor vor creşte, consemnând valori de până la 7-8 grade Celsius.

Până în această seară, vorbim de o atenţionare meteorologică de Cod Portocaliu la ora 22:00. Rămâne în vigoare, pentru judeţele Botoșani, Suceava, Neamţ, Iaşi şi zona de munte a judeţelor Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Mureş, pentru că va mai ninge viscolit, vizibilitatea va fi una redusă. Vor fi intensificări de vânt cu viteze de 55 - 65 de km/h. În restul ţării, respectiv în nordul, centrul Moldovei sau în Maramureş, Transilvania şi nordul Crișanei, precum şi zona de munte, discutăm de o avertizare meteorologică de Cod Galben. Vorbim şi aici de viteze de 40-60 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

 

Citește continuarea pe DC News și află cum va fi vremea și în ziua de Paști. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel