Anisia Gafton, primele declarații despre rolul de mamă. Iubitul vedetei este nerăbdător: „El e cu copiii, are răbdare, se joacă”

Anisia Gafton, foto Facebook
Descriere foto: Anisia Gafton, foto Facebook

Anisia Gafton a vorbit pentru prima oară despre rolul de mamă, despre cât de nerăbdător este iubitul ei să devină tată, dar și despre presiunea pe care mama ei o pune asupra ei. 


Anisia Gafton este pe val, din punct de vedere profesional. După ce a câștigat competiția „Sunt Celebru, scoate-mă de aici”, curg contractele și oportunitățile pentru vedete. Urmează să facă parte și din noul proiect PRO TV - Săriți de pe FIX, iar în online, își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, dar și cu cele mai recente glume din program. 


Vedeta este într-o relație de mai mulți ani, astfel că a început să aibă parte de tot felul de cerințe din partea familiei, cum ar fi... să devină mamă cât mai repede. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a dezvăluit că își dorește un copil și că va veni la momentul potrivit. 

“Nu pune, știe că noi suntem nebuni și că o să fie într-o zi, clar, că am vorbit, dar nu o să dăm importanță, să zicem că e evenimentul anului. Nu pune familia presiune, atâta timp cât suntem OK, avem grădină, avem alte lucruri, mama nu zice nimic. De nepoți cam zice: “Nepoții, măi? Un copil să am și eu!”. Ca orice părinte. Adevărul este că și eu simt nevoia de nepot, am o vârstă. (râde) Eu nu vreau să fac copil, vreau direct cu nepot, am o vârstă! (râde) O să vină vremea copilului, cu siguranță.”, a declarat Anisia Gafton pentru Ego.

Mama artistei s-a oferit să o ajute cu creșterea copilului

Mai mult, vedeta este deja aranjată din punct de vedere al creșterii copilului, mama ei oferindu-se, deja, să o ajute și să aibă grijă de bebeluș. 


“Îi zic: “Mamă, tu ești sigură?”. Îmi răspunde: “Nu prea! Dar dacă îl faci, îl cresc eu!”. Am bonă! Dar nu trebuie ca el să stea la bunici, adică poate să stea o perioadă, dar copilul trebuie să vină într-un moment în care chiar vrei. O să vină, cu siguranță!”

Iubitul artistei, nerăbdător să devină tată

De asemenea, bebelușul este extrem de așteptat și de către partenerul ei, Serghei, despre care spune că se și pricepe la copii. Până la venirea bebelușului, cei doi au grijă de 3 pisoi, pe care îi consideră familie. 


De asemenea, frumoasa vedetă ne-a mărturisit că iubitul ei, Serghei, își dorește să devină tătic, mai ales pentru că adoră copiii și se joacă cu aceștia de fiecare dată când îi întâlnește. Totuși, Anisia Gafton nu vrea să se grăbească, astfel că nu se vede devenind mămică prea curând. Mai în glumă, mai în serios, ea ne-a mărturisit că deja se ocupă de 3 pisici:

“Da, el e cu copiii, are răbdare, se joacă. Vrea, da, își dorește! O să fie, o să vină. Toate la momentul potrivit, nu trebuie să ne grăbim în viață! Avem, oricum, 3 pisici. Mi-a mai venit unul mic, Janghinel, cine vrea să îl ia? E al treilea, e mic și vreau să îl dau! Doar trebuie să mă sunați pe Instagram!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 28 iun 2023, 13:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience