Animalul spiritual al zodiei tale. Ce animal te ajută în călătoria ta spirituală?

Foto Unsplash/ autor Patrice Audet
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Patrice Audet

Animalele spirituale ale zodiilor sunt precum niște animale-totem, un fel de spirite protectoare, vechi strămoși care pot trimite energie, protecție și călăuzire. 

Animalul tău spiritual te poate ajuta să găsești sensul sinelui tău superior și să îți descoperi calitățile pe care poate că nu le-ai recunoscut până acum. Este ca un fel de indiciu care să te facă să înțelegi mai bine călătoria ta spirituală, să înțelegi mai bine lecțiile pe care le ai de trecut. 

Berbec: ghepardul

Ești plin de energie și te caracterizează viteza cu care faci toate lucrurile. Ești atras chiar și de ideea de „vânătoare”, atunci când ai un țel înaintea ta, nu te oprești până când nu îl obții. În călătoria ta spirituală, ghepardul îți poate fi sursă de putere, iar lupta pentru supraviețuire nu a fost nicicând mai frumoasă, învinge-ți toate temerile!

Taur: ursul

Simbolizând putere și stabilitate, ursul este un simbol pentru resursele pe care dorești să le obții, pentru siguranța financiară la care visezi și pentru principiile în care crezi. Așadar, putere, curaj, protecție, dar și răbdare, acestea sunt calitățile pe care animalul tău spiritual și energia acestuia ți le pot transmite în călătoria ta către descoperirea de sine. 

Gemeni: delfinul

Împarți cu delfinul inteligența, spontaneitatea, curiozitatea și felul jucăuș de a fi în viață. Experiențele memorabile te cheamă, iar acest animal spiritual îți transmite prin energia sa faptul că te poți bucura de viață într-un mod cu totul și cu totul special. Delfinul este asociat atât cu elementul apă, cât și cu cel de aer, stăpânind calitățile emoționale, dar și pe cele intelectuale. 

Rac: iepure

Poți fi timid uneori, dar asta nu înseamnă că nu ești extrem de inteligent și foarte creativ. Iepurii sunt animale complexe, iar tu ai o personalitate multi-fațetată. Simbolismul iepurelui ne trimite la noroc, abundență , dar și multă spontaneitate. Totodată, energia animalului tău spiritual îți transmite în călătoria ta faptul că ești mult mai puternic decât crezi. 

Leu: dragon

Creezi asupra celor din jurul tău acel impact pe care ți-l dorești. Fiind un semn de foc, lupți mereu pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Putere, inteligență, cunoaștere și puțin haos, toate acestea stau în tine și așteaptă să le descoperi și să le folosești în lecțiile pe care le ai de trecut. Chiar dacă poate fi puțin înfricoșător, dragonul poartă în sine și semne de noblețe. 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 01 iul 2022, 18:11 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience