Ani Crețu, 15 ani de relație fără nicio ceartă. Care este secretul vedetei de la „Vacanța Mare” pentru o căsnicie perfectă: „Nu îl puteam înghiți”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Kanal D România

Ani Crețu, celebra actriță de la „Vacanța Mare”, nu a avut nicio ceartă cu partenerul în 15 ani de relație. Aflați cum a reușit vedeta această performanță.

Ani Crețu trăiește o frumoasă poveste de dragoste care durează de 15 ani. Cu toate acestea, actrița recunoaște că nu a fost dragoste la prima vedere între ei, dimpotrivă. Într-un interviu, vedeta de la "Vacanța Mare" a mărturisit că a avut nevoie de ani buni pentru a realiza că soțul său este bărbatul potrivit pentru ea.

Nu s-au agreat la început

Actrița a dezvăluit că primele întâlniri cu soțul său nu au fost din povesti, iar în prima clipă în care l-a văzut, nu l-a simpatizat prea mult. Se pare că sentimentul era reciproc și pentru soțul vedetei. Cu toate acestea, flacăra iubirii s-a înfiripat la următoarele întâlniri, iar de atunci, au trăit o poveste frumoasă împreună, care durează deja de 15 ani.

„Eu l-am cunoscut prin Mugur, care l-a chemat la o plimbare. Eu, Mugur și Radu ne plimbam prin București într-o zi de duminică. Apoi mi-a zis că a mai chemat pe cineva. Nu l-am suferit deloc și nici el pe mine. Nu îl puteam înghiți. Apoi am început să vorbim la ziua lui Mugur, și din vorbă în vorbă, uite că avem 15 ani împreună și un copil. Eu nu cred în dragoste la prima vedere. După perioada în care trece focul, important e ce rămâne. Dacă rămâne doar jăratecul din șemineul care ardea frumos, nu mai e bine. Ce te mai unește?”, a declarat Ani Crețu pentru FANATIK.

Nu s-au certat niciodată în 15 ani

Vedeta din "Vacanța Mare", Ani Crețu, a dezvăluit că a trecut printr-un proces de cunoaștere îndelungat pentru a realiza că bărbatul de lângă ea este cu adevărat cel potrivit. Cu toate acestea, o remarcabilă caracteristică a relației lor este faptul că ea și soțul său nu s-au certat niciodată, iar ideea de a se jigni reciproc nu a avut loc în relația lor. Cei doi soți au reușit să se cunoască profund și să înțeleagă nevoile și dorințele celuilalt, astfel că au renunțat la orgolii pentru a-și menține relația armonioasă. Această abordare le-a permis să construiască o relație bazată pe respect, comunicare deschisă și încredere reciprocă.

„Eu nu mi-am dat seama de la început că el este bărbatul potrivit pentru mine. A venit odată cu timpul. Noi am făcut nunta anul trecut, după 14 ani jumătate. Aceste lucruri au venit în timp. El e persoana pe care am lăsat-o să mă cunoască, încet, dar sigur. Eu îl știu după cum respiră dacă a avut o zi grea. Performanța e că noi nu ne-am certat niciodată. Noi nu ne certăm pe un ton ridicat, sau să avem conflicte, cum au alții. Noi nu ne-am jignit niciodată, dacă ne supărăm, noi nu vorbim unul cu celălalt. Iar asta s-a întâmplat cu ani în urmă. Nu mai avem situații de genul acesta, ne-am tocit ego-urile între noi”, a mai adăugat actrița Ani Crețu.

Secretul relației lor

Ani Crețu a dezvăluit și cum abordează problemele cotidiene care pot apărea în cuplu. Pentru vedetă, comunicarea ocupă un loc foarte important în relația lor. Chiar dacă uneori timpul nu le permite să aibă conversații lungi, cei doi soți se înțeleg adesea din priviri. Pentru a menține o legătură strânsă și armonioasă, Ani și partenerul ei acordă o atenție deosebită comunicării deschise și sincere.

Această abilitate de a comunica și de a se înțelege reciproc fără a spune un cuvânt le permite să rămână conectați chiar și în cele mai agitate zile. Astfel, Ani și soțul său reușesc să navigheze prin provocările vieții cotidiene cu încredere și susținere reciprocă.

„Există perioade în care comunicăm mai bine, pentru că există timp. Pentru a comunica, ai nevoie de timp, să stai, să vorbești. Chiar și un detaliu, e important să-l discuți. Avem zile în care ne trezim la 4 dimineața și suntem fericiți, nu contează. Sunt perioade în care comunicăm mai puțin, pentru că suntem foarte aglomerați”, a mai spus Ani Crețu pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel