Angelina Jolie, declarații emoționante despre cei 6 copii ai ei: "Nu sunt în niciun caz un părinte perfect"

Angelina Jolie. Foto: Agerpres
Descriere foto: Angelina Jolie. Foto: Agerpres

Angelina Jolie este mama a șase copii. Trei biologici și trei adoptați. 

Angelina Jolie a vorbit, într-un interviu pentru revista People, despre viața ei alături de cei șase copii - Maddox, 20 de ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani, și gemenii Vivienne și Knox, care au 13 ani.

Jolie a vorbit despre impactul pe care îl au asupra ei și unii asupra celorlalți: "Sunt niște oameni destul de grozavi și, pentru că sunt atât de mulți, cred că au avut un efect foarte semnificativ asupra fiecăruia dintre ei", a spus ea. "Nu e ca și cum aș fi șefa a ceva. Sunt foarte sinceră cu copiii mei. Și sunt foarte umană cu copiii mei".

Ea a adăugat că a evoluat odată cu ei, pe măsură ce au crescut, de la copii la adolescenți și tineri adulți. "Am șase ființe umane foarte individuale în casa mea", a spus ea. "Sunt atât de entuziasmată de toate etapele, sentimentele și curiozitățile diferite prin care trec. De ce nu ați fi? Ar trebui să îi ajutăm să își dea seama cine sunt. Și nu îți poți da seama cine sunt dacă nu te dezvolți cu entuziasm alături de ei".


"Nu sunt în niciun caz un părinte perfect", a adăugat ea. "În fiecare zi simt că sunt mai conștientă de tot ceea ce nu fac bine. Și sunt destul de dură cu mine însămi, pentru că mă simt adesea: 'Fac ceea ce trebuie? Am spus ceea ce trebuie?"". Jolie a spus că bunătatea lor față de ea "a fost foarte vindecătoare".

Carantina cu cei șase copii

În majoritatea interviurilor, Jolie nu se ferește să vorbească despre impactul copiilor ei asupra ei. În noiembrie 2020, în plină campanie electorală, Jolie a vorbit cu Edward Enninful pentru British Vogue despre experiența ei din carantină cu cei 6 copii. 

"Simt că îmi lipsesc toate abilitățile pentru a fi o mamă tradițională care stă acasă", a spus ea. "Mă descurc și pentru că ei sunt destul de rezistenți și mă ajută, dar eu nu mă pricep deloc la asta".

 

"Îi iubesc", a continuat ea. "Simt că suntem o astfel de echipă. Poate sună clișeic, dar iubești și încerci și chiar dacă arzi ouăle, asta nu contează la final. Dar, de asemenea, i-ați cunoscut pe copiii noștri. Sunt destul de capabili".

Și ei îi contestă uneori opiniile, a adăugat ea: "Ei cred că sunt puțin ridicolă, așa cum ar trebui. Și cu toții mă cunosc în moduri diferite. Știți, toți au trecut prin acel moment în care își dau seama că nu este nimic special la mine. Sunt doar mai în vârstă. Nu mai am toate secretele. Am doar intenții bune."

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 14 noi 2021, 19:01 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience