Angelica Stoican a fost în moarte clinică. Ce a văzut artista când s-a trezit din comă: „Îmi amintesc că era un chip de om cu barbă”

Data publicării:
Angelica Stoican, captură video YouTube
Descriere foto: Angelica Stoican, captură video YouTube

Angelica Stoican a fost în moarte clinică și spune că s-a reîntors la viață în lacrimi. 

Angelica Stoican poate spune că a stat față în față cu moartea. Imediat după revoluție, artista de muzică populară a ajuns în comă. Cântăreața spune că încă are amintiri din acele momente, care încă îi dau fiori. 

Mai mult, artista dezvăluie că s-a întors la viață în lacrimi și spune că a rămas cu o teamă cumplită după ce s-a trezit din comă, teamă de care a scăpat cu ajutorul credinței. 

„Am fost în moarte clinică, imediat după Revoluție. Dar am scăpat ca prin urechile acului! A fost o răscruce, o cumpănă. O încercare foarte grea. (...)

Îmi amintesc că atunci când am revenit, era un chip de om cu barbă și cu o față foarte ovală, imens, și când am revenit plângeam în hohote, de ce m-au adus. «De ce m-ați luat, era așa frumos!» (...)

Doctorii mi-au spus să încerc să nu scormonesc cu inteligența întâmplarea, ca să nu mă marcheze momentul respectiv. 

A fost cumplită treaba. Câțiva ani, un an jumate - doi,  am plecat în Franța, la niște medici. Aveam o teamă. Am scăpat de ea,prin credință, dar și acești medici îmi spuneau la fel: „pe lângă ce facem noi”, ei și-au dat seama că am trăit într-o familie cu credință și într-o familie curată.  Pentru că este crezul meu, asta de împuternicește. Și nu am mai avut probleme”, a povestit Angelica Stoican la Etno TV.


Niculina Stoican, descurajată de mama sa în carieră: Nu și-a dorit niciodată să cânt


Niculina Stoican, fiica Angelicăi Stoican, este una dintre cele mai apreciate și iubite câtărețe de muzică populară de la noi din țară. Chiar dacă acum se bucură de extrem de mult succes, vedeta nu a fost susținută la început de mama ei să pășească în acest domeniu. Motivul este reprezentat de faptul că aceasta știa deja prin ce a trecut și cât de mult s-a chinuit să ajungă sus, fapt pentru care și-a sfătuit fiica să stea departe de domeniul muzical. Cu toate acestea, artista și-a urmat îndeaproape mama, luând cel mai bun exemplu de la ea, pe toate planurile.

„Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință. Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei. Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut”, a povestit Niculina Stoican la Etno Tv, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel