Angela Rusu, despre viața de mămică la 46 de ani: „Depresie postnatală am avut din cauză că sunt o fire tipicară”

Data actualizării: | Data publicării:
Angela Rusu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Angela Rusu, sursa foto Instagram

Angela Rusu a născut o fetiță superbă la vârsta de 46 de ani. Câte kilograme a slăbit după naștere?

Angela Rusu trăiește cele mai frumoase clipe, de când a devenit mămica unei fetițe superbe. În vârstă de 46 de ani, Angela Rusu a apelat la un medic specializat în infertilitate, pentru a putea aduce pe lume al treilea copil. Artista a avut 3 sarcini pe care nu le-a putut duce la capăt, până la acest moment. 


„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam. Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici”, a declarat Angela Rusu într-un interviu pentru Click!.


Angela Rusu a suferit chiar și de depresie postnatală, din cauză ca este o fire perfecționistă. Aceasta își dorește ca toate lucrurile să iasă perfect, iar atunci când evenimentele stau diferit față de cum și-a dorit, aceasta suferă mult. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????????????????? ???????????????? (@angelarusuartist)


„Depresie postnatală am avut din cauză că sunt o fire tipicară, vreau ca totul să fie perfect, vreau să fac treabă ca înainte și nu mai pot. Am avut multe nopți nedormite și am clacat”, a mai spus artista. 


Angela Rusu a dezvăluit câte kilograme a slăbit după naștere. Ce a ajutat-o pe vedetă să revină la kilogramele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată?


„Am avut multe kilograme. Vreo 95 de kg, și am slăbit 11 kg. Nu pot să mănânc nimic, nu intră nimic. Doar fructe. Poate că de la șocul ăsta al adaptării. Nu apuci să mănânci, sunt toată ziua cu treabă și nu mai am pofta de mâncare”, a mărturisit Angela Rusu pentru sursa citată. 

 

Citește și: Gina Pistol, primele detalii despre botezul fetiței ei. Pe cine au ales să le fie nași: „Importantă este Biserica pentru micuță”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel