Angela Rusu, clipe de groază în sarcină. Artista a devenit mamă la 47 de ani. „Coboram de pe scenă să îmi fac injecțiile singură”

Data publicării:
Angela Rusu, captură video Antena Stars
Descriere foto: Angela Rusu, captură video Antena Stars

Angela Rusu a devenit mamă, pentru a treia oară, la vârsta de 47 de ani. 

Angela Rusu a avut curajul de a-și urma visul de a deveni mamă a treia oară, în ciuda prognosticului medicilor. Cântăreața spune că i-a fost extrem de dificil și că a avut momente în care a căzut în depresie, din cauza fricilor cu care se confrunta. 


Artista a apelat la feritilizare in vitro pentru cea de-a treia sarcină și spune că toate schimbările care aveau loc în corpul ei au afectat-o foarte mult psihic. 


"Înainte cu aproximativ două luni de zile am început să am o mică depresie, cu insomnii.

Având 47 de ani, medicii nu se așteptau să duc sarcina atât de mult. Simțeam că am o depresie, dar am zis că e ceva trecător, dar după ce am născut-o și am ajuns cu ea acasă s-a declanșat adevărata depresie. Pur și simplu simțeam că nu știam ce să fac cu ea.
Am uitat complet ce mi s-a întâmplat cu fetele cele mari. Mă simțeam depășită cu orice.

Eu am făcut această depresie din prea multă grijă. Îmi era frică de orice, să nu i se întâmple ceva rău. M-au afectat foarte mult și cele patru fertilizări in vitro. A fost foarte greu. Mergeam la evenimente, și, de multe ori coboram de pe scenă să îmi fac injecțiile singură, la ore fixe.", a mărturisit Angela Rusu, în emisiunea Mirelei Vaida, de la Antena Stars. 


A trecut prin patru fertilizări in vitro

Artista a dezvăluit că a fost nevoie de patru proceduri de fertilizare in vitro până când a reușit să o aducă pe lume pe micuța Maria. Vedeta mai are  două fete, în vârstă de 28 și 20 de ani, și este și bunică, iar nepoata ei este cu doar trei săptămâni mai mare decât fiica cea mică/ 

 "Larisa are 28 de ani, are și o fetiță, deci sunt și bunică. Este diferență de trei săptămâni între fiica mea și nepoțica mea.
Rebeca are 20 de ani, iar Măriuca are 1 an și 4 luni. Am făcut patru fertilizări in vitro până să reușesc să o avem pe Maria și Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o minune. Ne-a umplut casa și ea, fiind așa mică, este cea care îmi dă putere să merg mai departe.", a mai spus Angela Rusu, în cadrul emisiunii amintite.

 

VEZI ȘI: Angela Rusu, la un pas de paralizie. Artista a fost diagnosticată greșit: "Ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă"

Angela Rusu, victima depresiei postnatale: "Plângeam foarte mult. Aveam impresia că nu-mi mai pasă de cea mică"

 

 Chiar dacă toată lumea a crezut faptul că interpreta de muzică populară este în culmea fericirii, după ce a adus pe lumea a treia fată, realitatea a fost cu totul diferită. Invitată în platoul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță, de pe Pro TV, artista a povestit faptul că s-a ales cu o depresie destul de serioasă după naștere, care s-a rezolvat extrem de greu.

"A fost foarte greu, pentru că vorbim despre depresia postnatală pe care am avut-o. La mine problemele au început cu două luni înainte să nasc. Am început să am insomnii, mă simțeam foarte rău, nu mă regăseam nicicum. A fost o sarcină ușoară, din punctul de vedere a sănătății, dar începeam să am tot felul de gânduri. Medicii se așteptau să nasc mai repede, să nu duc sarcina până la capăt și una peste alta au dat într-o depresie.", a declarat Angela Rusu, în urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii La Măruță de pe ProTV. 

 

 

"M-am simțit ca într-o colivie"

Vedeta a fost încercată de diferite stări, în acea perioadă, simțind faptul că fiica sa nou-născută îi va îngrădi toată libertatea. Mai mult, chiar dacă a dat deja naștere a doi copii, care au 20, respectiv 27 de ani, aceasta spune că nu mai știa să facă nimic. Ba mai mult, ajunsese în situația în care o trata pe Măriuca cu indiferență.

"După ce am ajuns acasă cu fetița, de la spital, pentru că în spital am fost ok, mi-am dorit-o mult pe Măriuca pentru care am făcut 4 fertilizări in vitro, dar când am ajuns acasă m-a apucat o panică generală. Parcă nu mai știam să fac nimic. M-am simțit ca într-o colivie și parcă se termina lumea, nu mai aveam libertatea pe care o aveam înainte, mă gândeam că orice lucru mă depășește. La prima băiță am avut niște emoții, am sunat-o pe fata mea să o întreb. Plângeam foarte mult, mă simțeam inutilă. Am pus și câteva kilograme în plus, adică 22, și vedeam cum arăt și nu mă simțeam bine. Nu mai aveam putere, nu a fost deloc ușor. Am ajuns la un moment dat în situația în care aveam impresia că nu-mi mai pasă de cea mică.", a mai spus artista.

Angela Rusu a apelat la ajutorul specialiștilor

Această situația a durat luni de zile, iar Angela Rusu a reușit să își revină doar cu ajutorul unui specialist, dar și cu un tratament.

"Am apelat la un medic psihiatru, care mi-a spus ce va urma, m-a ajutat să gestionez. Mi-a dat și medicamente și doar așa am putut să îmi revin. După luni bune de zile mi-am revenit. E una să ai copil la 30 de ani și alta la 47 de ani. Fata mea se descurcă mult mai ușor cu fetița ei. Mie acum mi se părea totul imposibil. Nu mai aveam chef de viață.", a mai spus interpreta de muzică populară.

 

Artista nu ieșea deloc din casă

"Eu nu voiam ca fetița să aibă contact cu oamenii, mai ales cu perioada covid-ului. Nu voiam să ies din casă, ieșeam doar pe terasă. Nu voiam să socializez, mergeam doar la evenimente și atât. Nu mă mai interesau nici proiectele, am zis la un moment dat că nu mai vreau nici să cânt.", a continuat ea.

Și soțul acesteia a avut de suferit, pentru că nu reușea să o facă pe artistă să privească și părțile bune ale acestei perioade.

"Mă simțeam singur, ea stătea doar în casă. După 3-4 luni i-am zis să se îmbrace că ieșim din casă.", a adăugat și soțul acesteia.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel