Angela Rusu a născut. Primele imagini cu fetița artistei: „Dumnezeu , lucrează prin oameni” /VIDEO

Data publicării:
Angela Rusu, foto Instagram
Descriere foto: Angela Rusu, foto Instagram

Angela Rusu a devenit mamă și este în culmea fericirii. Ce nume a ales pentru mezina familiei?

Angela Rusu trăiește cele mai frumoase clipe. Artista a devenit mamă și deja a publicat primele imagini cu fiica ei, pe rețelele de socializare. Chiar dacă în urmă cu doar câteva zile ea a devenit bunică, emoțiile au fost și mai mari astăzi, când a dat naștere un fetițe perfect sănătoase. 


„Miracolul si minunea noastră. Dumnezeu , lucrează prin OAMENI”, a mărturisit pe rețelele de socializare vedeta, imediat după ce a născut. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????????????????? ???????????????? (@angelarusuartist)


În vârstă de 46 de ani, Angela Rusu a apelat la un medic specializat în infertilitate, pentru a putea aduce pe lume al treilea copil. Artista a avut 3 sarcini pe care nu le-a putut duce la capăt, până la acest moment. 

 

„Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur”,  a mărturisit Angela pe canalul ei de YouTube.

 

Interpreta de muzică populară s-a rugat în tot acest timp ca nașterea să decurgă normal și să aducă pe lume o fetiță sănătoasă. 


„Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi aduce pe lume minunea noastră, Maria Anais (Măriuca)”, a scris Angela Rusu pe contul ei de Instagram, în dreptul unei imagini cu burtica de gravidă.


Această veste a uimit pe toată lumea și asta pentru că artista a anunțat în urmă cu ceva timp că ca naște pe 1 iunie.


„Cezariana mea este programată pe data de 1 iunie. E diferență de două-trei săptămâni între fetițe”, spunea Angela Rusu în urmă cu ceva vreme, la o emisiune de televizune.

 

Citește și: Angela Rusu a devenit bunică. Artista a dezvăluit și când va naște ea/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel