Angela Rusu a devenit bunică. Artista a dezvăluit și când va naște ea/ FOTO

Data publicării:
Angela Rusu, sursa instgram
Descriere foto: Angela Rusu, sursa instgram

Angela Rusu este în culmea fericirii, după ce fiica ei cea mare a născut. Artista urmează să nască și ea.

Sărbătoare mare în familia Angelei Rusu.După ce în urmă cu câteva luni, artista anunța că atât ea, cât și fiica ei cea mare, Larisa, sunt însărcinate, ei bine, tânăra a născut deja o fetiță minunată, pe nume Alice. Cântăreața este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, astfel că nu putea să nu le dea și lor vestea că a devenit bunică.

 Frumoasa interpretă de muzică populară a postat și o fotografie emoționantă pe contul ei de Instagram în care-și ține în brațe nepoțica.

„Cel mai intens si frumos sentiment, să fii BUNICĂ.. Te iubim mult de tot, ALICE ”, a scris Angela Rusu pe Instagram, în dreptul fotografiei în care o ținea în brațe pe nepoțica ei, Alice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? ???????????????? (@angelarusuartist)

Artista a dezvăluit și când va naște și ea!

Angela Rusu se pregătește și ea să devină mămică din nou. Artista a mărturisit că este programată la cezariană pe 1 iunie, însă este extrem de emoționată și nerăbdatoare să își strângă fetița în brațe.

„Cezariana mea este programată pe data de 1 iunie. E diferență de două-trei săptămâni între fetițe”, spunea Angela Rusu  la o emisiune de televizune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel