Angel Răducanu, consilier în domeniul financiar, invitat la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News / video

Data actualizării: | Data publicării:
Angel Răducanu, consilier în domeniul financiar, este invitat la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.
EXCLUSIV
Descriere foto: Angel Răducanu, consilier în domeniul financiar, este invitat la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

Angel Răducanu, consilier în domeniul financiar, este invitat la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

Duminică, 8 ianuarie 2023, de la ora 11.00, vă așteptăm la Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz.

Industria de înfrumusețare cuprinde saloane care oferă servicii de specialitate, artiști fiscalizați și școli de formare profesională. Este un segment mic pentru piața muncii, dar în același timp este în creștere, cererea venită dinspre public este și ea în creștere și clar este nevoie de consiliere din exterior pentru ca schimbul de informație să fie eficient.


Angel Răducanu este un cunoscut consilier în domeniul financiar. El a învățat să dezvolte zonele de „beauty". A creat grupuri de lucru cu specialiști care lucrează în industria de beauty și îi învață metode de marketing. 


Un caz pe care l-a preluat de curând este Academia de Machiaj a Mirelei Vescan. Este clar cea mai bună școală de profil din țară, rezultatele absolvenților confirmă valoarea acestei școli de excepție a cărei valoare a depășit granițele țării. Cu toate acestea, clasa nu este plină la capacitate maximă și asta se întâmplă pentru că Mirela Vescan nu are timp și pentru marketing. Aici intervine Angel Răducanu cu sfaturi utile care pot duce la creșterea numărului de elevi. Următorul curs de Make-up de bază, Mirela Vescan îl începe în data de 23 ianuarie 2023. 

 

Campanie de prevenire a acneei


Thea Haimovitz s-a specializat în tratarea acneei. Acneea este o afecțiune a pielii care se manifestă agresiv, apar pustule dureroase care se extind și care nu trec niciodată fără un tratament personalizat. Acneea nu are vârstă și are nevoie de o abordare specială pentru a fi tratată. Mai mult decât atât, prevenția poate face minuni în cazul acneei. Mirela Vescan și Thea Haimovitz, cu sprijinul DC News, Spectacola și al lui Angel Răducanu, își propun o campanie de prevenire a acneei, la nivel național.

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel