Andy Garcia va juca într-un remake "latino" al comediei "Father of the Bride"

Data actualizării: | Data publicării:
Andy Garcia. Captură foto Youtube/ OxfordUnion
Descriere foto: Andy Garcia. Captură foto Youtube/ OxfordUnion

Andy Garcia va fi unul dintre protagoniştii versiunii "latino" a comediei "Father of the Bride" (Tatăl miresei) pe care o pregăteşte Warner Bros. şi regizorul mexican Gaz Alazraki.

"Sunt foarte emoţionat să mă alătur echipei acestui film care a adus atâta veselie de-a lungul anilor şi de a reprezenta cultura şi moştenirea mea cubaneză în această povestiri", a subliniat starul latino, într-un comunicat publicat de Deadline şi The Hollywood Reporter.

Andy Garcia, nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor secundar pentru "The Godfather: Part III" (1990), va fi şi producător al acestei comedii.

Alazraki, cunoscut pentru filmul de succes "Nosotros los nobles" (2013) şi serialul "Club de Cuervos" (2015-2019), va fi regizorul acestui "remake" care va avea drept noutate o familie latino ca protagonistă.

Scenaristul Matt Lopez, care a colaborat la filme precum "Bedtime Stories" (2008) cu Adam Sandler, sau "The Sorcerer's Apprentice" (2010) cu Nicolas Cage ca protagonist, va scrie scenariul acestei versiuni.

Steve Martin s-a aflat în fruntea distribuţiei comediei "Father of the Bride" (1991) în care un tată este întristat de faptul că fiica lui se căsătoreşte şi părăseşte casa părintească.

Această populară comedie de situaţii prezintă totodată dificultăţile pe care le implică organizarea şi desfăşurarea unei nunţi. Din distribuţia acestui film în regia lui Charles Shyer au mai făcut parte Diane Keaton, Martin Short şi Kimberly Williams-Paisley.

Regizorul a revenit cu un sequel, "Father of the Bride Part II" (1995), care a reunit distribuţia iniţială, cu Steve Martin în frunte, în care problemele legate de nuntă au luat locul încurcăturilor legate de venirea pe lume a unui copil.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel