Otilia Bilionera a rămas fără permisul de conducere. Ce greșeală majoră a făcut în trafic artista

Data publicării:
Otilia Bilionera, sursa instagram
Descriere foto: Otilia Bilionera, sursa instagram

Otilia Bilionera a rămas fără permisul de conducere, la scurt timp după ce și-l reînnoise. Artsta a dezvăluit ce greșeală a făcut în trafic.

Otilia Bilionera a reușit să rămână pieton pentru următoarele trei luni de zile, după ce i-a fost reținut permisul de conducere. În urmă cu puțin timp, artista își reînnoise permisul, însă o greșeală majoră în trafic a costat-o. Otilia a declarat că  a avut permisul de conducere expirat timp de 6 luni, a mers recent pentru a-l elibera, iar după ce s-a urcat la volan, poliția a tras-o pe dreapta. 

Potrivit acesteia, a fost prinsă de către radar cu 110 km/h prin localitate, lucru interzis în acest caz, în lege scriind că șoferii au voie să meargă cu 50 km/h.

„Am venit din Turcia și am zis să mă duc la Suceava să îmi refac permisul, pentru că era expirat de vreo jumătate de an. Mă duc luni, stau la cozi și îl primesc abia vineri. Pornesc sâmbătă, fericită, la drum. Ce credeți? Mă oprește poliția și mi-l ia pe trei luni. (…) Nu mi-am dat seama. Era din ăla care te ia din mers. Am și fost atenționată din față. Ei spun că aveam 110, acum nu știu … Nu zic că e ok ce am făcut, dar na, la drum lung mai asculți muzică. Eu mai ascult melodiile mele și mai uit să verific ce viteză am”, a povestit Otilia Bilionera în emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena 1.

 

Otilia Bilionera este pregătită să îmbrace rochia de mireasă!

 

Artista este mai îndrăgostită ca niciodată de un bărbat pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Otilia Bilionera a declarat că ea și iubitul ei vorbesc deja despre nuntă, dar și despre momentul în care vor deveni părinți.

”Chiar dacă nu ne-am făcut, cel puțin anul acesta, planuri să ne căsătorim – deși o vom face până la urmă, dar nu acum – am discutat despre familie. Da, am vorbit și despre copii și am acceptat amândoi să mai așteptăm câțiva ani până la acel moment. Trebuie să recunosc, le respect pe artistele care își pot vedea și de carieră, și de copil, dar eu nu cred că aș putea. Adică, sincer, nu îmi pun problema să îl las vreodată cu bone… Și am concerte în țări îndepărtate, nu merg până la Lehliu și înapoi, eu lipsesc cu zilele… Cu cine aș lăsa copilul? Așa că, cred eu acum, pentru mine, un copil, va însemna, clar, o perioadă în care aș renunța la carieră. Și, ca să fiu pe de-a întregul sinceră, oricum eu m-aș dedica total copilului, mai ales că va fi un copil foarte dorit”, a declarat Otilia Bilionera pentru Wowbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel