Andrei Gregorian, estetician, invitatul săptămânii la Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Andrei Gregorian
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Andrei Gregorian

Andrei Gregorian, estetician, vine duminică, 6 august, la MI-Th Influencer, emisiune moderată de Thea Haimovitz și Mirela Vesscan.

Andrei Gregorian, doctor la Clinica Gregorian, Medic rezident Chirurgie Plastică SUU "Elias" la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" București şi Management la Clinica Gregorian, este invitatul săptămânii la emisiunea MI-Th Influencer.

A terminat în 2006 Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" și a început să profeseze ca rezident în Chirurgia Plastică la Spitalul Elias. În paralel, Andrei Gregorian începuse să cocheteze din ce în ce mai mult cu partea de estetică, așa s-a născut clinica lui de chirurgie estetică.

Mai multe aflaţi duminică, 6 august, de la ora 11:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe Spectacola, la MI-Th Influencer. Emisiunea poate fi urmărită şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective.

 

Youtube video image

Rămâneţi alături de noi. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel