Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10 iUmor, despre cel mai stânjenitor moment de pe scenă: „Abia așteptam să plec” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Andrei Garici a fost invitatul Rominei Băluță în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a vorbit despre cel mai stânjenitor moment pe care l-a trăit pe scenă. Câștigătorul sezonului zece iUmor ne-a dezvăluit care a fost singurul moment din viața lui în care a vrut să se dea jos de pe scenă și să plece.

În 2021 Andrei Garici a participat la iUmor, unde a și reușit să câștige marele premiu, în valoare de 20.000 de euro, și să ajungă la inimile telespectatorilor datorită umorului său. Invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, marele câștigător iUmor ne-a dezvăluit care a fost cel mai jenant moment pe care l-a trăit pe scenă.

Cel mai stânjenitor moment de pe scenă: „Cred că a fost singura dată când abia așteptam să mă dau jos”

Captură video: YouTube/iUmor

Andrei Garici ne-a dezvăluit că cel mai stânjenitor moment din cariera sa a avut loc la Polivalentă, în timpul spectacolului „Stand-up Evolution 360”. Câștigătorul sezonului zece iUmor ne-a mărturisit că nu știa în ce parte să se uite, din cauza că scena era circulară, iar publicul nu se afla în fața sa, așa cum era obișnuit de la celelalte spectacole.

„Cel mai stânjenitor moment pe care l-am avut pe senă a fost la Polivalentă, când a avut Badea spectacol, anul trecut, în cadrul Stand-up Evolution 360. Nu știam unde să mă uit. Una e să te urci pe scenă și să știi că ai publicul în față și alta e când ai publicul de jur împrejur. Nu vedeam nimic. Oricum, de pe scenă nu prea vezi în public ce se întâmplă. A fost o senzație urâtă pentru că nu știam unde să mă uit, mi se părea că nu mă aud. Nu m-am simțit în largul meu deloc. Abia așteptam să mă dau jos de pe scenă. Cred că a fost singura dată când abia așteptam să mă dau jos de pe scenă. Nu am mai simțit așa nici când a întrerupt cineva vreun spectacol”, a povestit Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10 iUmor, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Citește și: Andrei Garici, acuzat că a câștigat sezonul 10 iUmor pe pile. Comediantul rupe tăcerea: „Au spus că sunt iubitul lui Bendeac”/ EXCLUSIV

Cel îl enervează cel mai mult la publicul care vine la show-urile lui: „Mi-ar plăcea să știu ce lucrează și să mă duc să le fac exact același lucru”

Captură video: YouTube/iUmor

Andrei Garici a dezvăluit că cel mai mult îl deranjează publicul care strică, în general, nu neapărat la show-urile lui. El ne-a povestit și despre experiența personală de care a avut parte în timpul unui spectacol, la Ploiești, atunci când un bărbat se uita la meci de pe telefon, cu volumul dat tare. Deși nu i-a spus nimic, persoanele care se aflau lângă bărbat au fost deranjate de gestul său.

„Cel mai tare mă enervează publicul care strică, care vine degeaba într-un loc, nu neapărat cei care vin la show-urile mele. Am văzut asta la cinema, la teatru și la orice manifestare culturală, ca să zic așa. În cadrul spectacolelor mă enervează omul care nu respectă munca celui de pe scenă, adică nu-și închide telefonul sau comentează în timpul spectacolului.

De exemplu, la Pitești, lângă scenă, era o lojă, iar un bărbat se uita la meci. Probabil că fusese adus cu forța sau își luase bilet și nu a calculat că joacă România în ziua aia, nu știu ce s-a întâmplat, dar omul ăla se uita la meci. Nu mă deranja că se uita, era treaba lui, dar se uita cu sonor, ceea ce era groaznic. Eu nu i-am spus nimic. M-am setat și mi-am văzut de treaba mea, dar cei de la masă erau deranjați.

Ei asta nu înțeleg, că dacă nu le place lor sau nu se simt confortabili în sală, asta nu înseamnă că nici celorlalți nu le place. Acele persoane au plătit un bilet să-l vadă pe omul de pe scenă. Dacă nu-l respecți pe cel de pe scenă, măcar respectă-i pe cei acre sunt cu tine la masă. Mi-ar plăcea să știu ce lucrează și să mă duc să le fac exact același lucru când sunt ei la muncă”, a mai mărturisit Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10 iUmor, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.


Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel