Andrei Garici, acuzat că a câștigat sezonul 10 iUmor pe pile. Comediantul rupe tăcerea: „Au spus că sunt iubitul lui Bendeac”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Andrei Garici a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre experiența iUmor, dar și despre zvonurile apărute după câștigarea concursului în sezonul 10. 

Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 iUmor. Comediantul a reușit să câștige marele premiu de 20 de mii de euro și să ajungă la inimile telespectatorilor datorită umorului său specific. Cu toate astea, la vremea respectivă s-a speculat că Andrei Garici a câștigat cu ajutorul pilelor pe care le-a avut cu postul Antena 1.

Andrei Garici, acuzat că a câștigat sezonul zece iUmor pe pile

Comediantul a fost invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”, acolo unde a vorbit despre experiența sa la iUmor, dar și despre zvonurile apărute. 

„Problema a fost că eu, lucrând în publicitate pentru un lanț de farmacii, pe vremea aceea, că acum nu mai lucrez acolo, rulând reclame la Antena 1, au fost tot felul de tâmpiți care au început să spună că am câștigat pentru că lucrez unde lucrez. Au fost alții care au vrut să pluseze și au spus că am câștigat că sunt iubitul lui Mihai Bendeac. Asta m-a făcut să mă simt și bine, într-un fel, că nu oricine ajunge la Bendeac. Pe de altă parte, stăteam și mă gândeam până unde poate să se ducă omul cu răutatea. Au mai fost alții care au spus că i-am dat 4 mii de euro lui Micutzu să îmi scrie textul. Tot felul de tâmpenii. Nu știu cât a contat numărul sau ce am făcut eu acolo, dar am câștigat pentru că m-am promovat foarte bine înainte de finală și a vrut soarta ca emisiunea să se difuzeze foarte târziu și fanii contra candidatului meu, care la vremea respectivă a fost Nae Niculae și care a avut un număr foarte bun, s-au dus la somn și ai mei au rămas și au votat. Și așa am câștigat.”, a povestit Andrei Garici, în exclusivitate pentru Spectacola și DC NEWS.

Andrei Garici nu a vrut să participe la iUmor

„Am câștigat iUmor acum patru sezoane și a fost neașteptat și spun asta pentru că nu mă așteptam să câștig și nici măcar nu am vrut să particip, de fapt. Echipa iUmor mă bătea la cap, m-au văzut în club, au văzut pe rețelele de socializare ce postam eu și mă tot invitau să merg să particip. Le-am spus frumos că nu vreau să particip, pentru că eu fac asta din pasiune, nu să particip la concursuri. După a venit pandemia și stând acasă plictisit, am zis să mă duc, să mai ies din casă. Și așa am ajuns să particip la iUmor, că altfel nu mă duceam. Acolo m-am dus cu lecțiile pregătite, mi-am pregătit toate cele trei numere și m-am dus foarte relaxat, adică nu m-am dus să câștig, m-am dus să particip și să am lecțiile făcute”, a povestit Andrei Garici, în exclusivitate pentru Spectacola și DC NEWS. 

Cum s-a schimbat viața lui Andrei Garici după ce a câștigat sezonul zece iUmor

„Viața mea s-a schimbat, într-adevăr. După ce am câștigat, m-au luat și am lucrat pentru ei ca scenarist, adică scriu pentru iUmor acum , am scris și pentru StandUp Revoluțion, pentru programele speciale și pentru ce mai au ei pe acolo. Din punct de vedere artistic sau al carierei, nu s-a schimbat imediat, pentru că eu am câștigat în pandemie și eram cu mască mai mereu și nu știa nimeni cine sunt. Probabil, dacă aș fi câștigat într-o perioadă normală, probabil că lucrurile ar fi stat diferit.”, ne-a mai spus comediantul

Urmărește emisiunea integrală mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel