Andrei Aradits, investiție majoră în pandemie: "Eu fac parte din oamenii norocoși" / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Aradits, sursa instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Andrei Aradits, sursa instagram

Andrei Aradits a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce investiție majoră a făcut în pandemie.

Andrei Aradits este unul dintre cei mai apreciați actori. Acesta s-a nascut la Bucuresti, pe 18 ianuarie 1973. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1996, clasa prof. Florin Zamfirescu. De la debutul sau pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a jucat pana in 2002, Andrei Aradits a jucat in destul de multe spectacole de teatru: rolul Mesia in "Golem", regia Catalina Buzoianu; Jack - "Cabaret", regia Andreea Vulpe; Fedka -"Scripcarul pe acoperis", regia Harry Eliad.

Andrei Aradits este căsătorit de 15 ani cu Andreea şi au un fiu, Eric, în vârstă de 14 ani. Prezent la filmările serialului „Vlad”, unde Andrei Aradits interpretează rolul principal al lui Ştefan Dragomir, actorul a acceptat să ne răspunda la câteva intrebări.

Andrei Aradits a declarat că a reușit să își cumpere casa mult visată, chiar în pandemie. Actorul a mărturisit că pentru el și familia sa, pandemia a fost ca un moment de respiro.

 

"A fost minunat în pandemie. Ne-am dorit această vacanță, a fost plăcut, ne-am mutat într-o casă nouă, unde am si trei metri pătrați de semicurte, unde am putut să stăm afară să citim. 
Eu fac parte din oamenii norocoși, care pe timp de pandemie au avut de lucru, dar a fost o nenorocire ce s-a întâmplat breslei pe care o reprezint.", a declarat Andrei Aradits pentru Spectacola.

 

Ce părere are Andrei Aradits despre Adi Nartea, protagonistul serialului Vlad

 

"Adi Nartea a fost cea mai mare surpriză. Îl știam, era băiatul dintr-o reclamă. Părea un băiat frumos, dar când am auzit că vor să interpreteze rolul princilpal, nu eram sigur că e ceea ce trebuie, dar s-a dovedit a fi o variantă minunată și este un om ok. Este foarte important să fie om, nu doar actor. Sunt mulți actori talentați care au un caracter urât. Adi este un om minunat, ceea ce l-a ajutat foarte mult și la asumarea acestui rol. Dacă Adi Nartea nu era atât de natural și sincer, se vedea în ochii lui că minte. Este un băiat mult mai talentat decât m-aș fi așteptat" a mai spus Andrei Aradits pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel