Andreea Tonciu, vacanță de lux alături de soțul ei. Au propriul cineva în camera de hotel: „Are 600 mp”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Tonciu și soțul ei, sursa Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu și soțul ei, sursa Instagram

Andreea Tonciu petrece clipe de vis într-o vacanță în Turcia, cu ocazia zilei onomastice a lui Daniel Niculescu. 

Andreea Tonciu și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt mai fericiți ca niciodată. Cu ocazia zilei onomastice a lui Daniel Niculesc, cei doi au plecat într-o vacanță în Turcia alături de familie și prieteni. Camera lor de hotel are 600 mp și au saună și cinema. Andreea Tonciu i-a făcut o surpriză soțului cu aceatsă vacanță. 


"La mulți ani, soțul meu frumos, îți doresc tot ce e mai bun pe lumea asta. TE IUBESC! Happy family", a scris Andreea Tonciu pe Instagram, în dreptul unei fotografii unde apare cu soțul și fiica ei. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)


Andreea Tonciu a vorbit despre o posibilă sarcină. Vedeta a precizat că își dorește să devină mamă din nou. Cei doi vor pleca într-o vacanță în luna septembrie și vedeta spune că poate atunci se va întâmpla. Deocamdată are alte planuri. 


”Poate din septembrie când ne vom duce noi doi. Deocmanda nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri”, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars. 


Andreea Tonciu are planul de a se muta într-o casă mult mai mare.


”Vreau să mă mut într-o casă mai vrea, îi spun soțului de un an și ceva că vreau să mă mut într-o casă mai mare”, a mai spus vedeta. 

 

Andreea Tonciu intervine în scandalul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

 

„In ce lume traim??? Ati ajuns sa mintiti poporul cu televizorul doar pentru cativa bani? Cand vreodata crede ti voi ca se v a destrama un imperiu atat de frumos??? Cand???? Parintii mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt facuti unul pentru altul. De ce vreti sa stricati, de ce? Un singur lucru mai am sa va spun…. NU MOR CAII CAND VOR CAINII @anamariaprodanreghecampf @niculescu.daniell " , a scris Andreea Tonciu pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Theo Rose se confruntă din nou cu probleme de sănătate: „Dacă sunt țărancă, mi-am luat corpul prin surprindere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel