Andreea Tonciu, infectată cu norovirus. Primele declarații: „Stări de vomă, dureri abdominale, scaune foarte moi, febră, frisoane”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu trece prin clipe grele după ce ea și întreaga ei familie s-au infectat cu norovirus. Primele simptome ale acestui virus debutează la nivel digestiv.

Andreea Tonciu a trăit clipe de groază în ultimele zile, după ce fiica ei a început să se simtă rău. A fost nevoie să cheme salvarea și chiar când credeau că problemele s-au terminat, vedeta a început să se simtă rău și ea, apoi și soțul ei. 

Andreea Tonciu și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a familiei sale. Recent, bruneta a mărturisit că după mai multe investigații, medicii au descoperit că cei trei s-au infectat cu un virus, însă nu este vorba despre COVID-19.

„Există un virus, norovirus se numește care debutează cu probleme digestive și din păcate l-am luat și noi, nu știm de unde l-am luat, dar ne-a luat pe rând. Întâi a început cu Rebeca, după eu, după soțul meu, după mama mea și sora mea azi-noapte. (...) Când eram la mare a apucat-o, dar noi nu am mai stat, am găsit o clinică în Constanța, am pus-o pe Rebi pe picioare, iar a doua zi am plecat la București și după a treia zi l-au luat pe soțul meu aceleași simptome, stări de vomă, dureri abdominale, scaune foarte moi, febră, frisoane”, a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

Andreea Tonciu, pe mâna medicilor. Vedeta a sunat de urgență la salvare / FOTO

A așteptat trei ore ambulanța


Pe lângă problemele de sănătate, vedeta a mai întâmpinat și alte situații neplăcute. 3 ore a ajuteptat să vină o ambulanță. Vedeta a apelat în final la serviciul privat de ambulanță. 


„Am sunat ambulanța la ora 2.58 și era ora 6 dimineața și încă nu venise ambulanța, deci 3 ore și 20 și până la urmă am căzut de acord cu soțul meu să sun la o ambulanță privată și au venit acasă. Bineînțeles, costurile au fost foarte mari dar nu se mai pune problema să ne uităm la bani atunci când este vorba de sănătate. Au venit într-o jumătate de oră și s-a rezolvat problema”, a mai spus vedeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel