Andreea Tonciu, pe mâna medicilor. Vedeta a sunat de urgență la salvare / FOTO

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu și-a îngrijorat fanii după ce a chemat o ambulanță la ea acasă.

În ultima perioadă, Andreea Tonciu este urmărită de probleme. După ce noaptea trecută, vedeta a solicitat o ambulanță acasă, deoarece fiica sa, Rebecca nu s-a simțit bine,  vedeta a sunat din nou la numărul de urgență, de data aceasta fiind vorba despre soțul ei.

La scurt timp, și vedeta s-a simțit rău, motiv pentru care a mai solocitat încă o dată salvarea. Vedeta s-a filmat pe pat, în timp ce medicii de pe salvare îi administrau o perfuzie. Bruneta nu înțelege ce se întâmplă cu întreaga familie și de unde vin aceste stări de rău.

"Și eu" , a scris Andreea Tonciu în dreptul imaginii în care i se administra perfuzia. 

 

Fiica Andreei Tonciu a ajuns și luna trecută la spital

 

Luna trecută, Andreea Tonciu a fost nevoită să meargă la spital cu fiica ei, pentru că micuța era răcită. Bruneta a povestit că nu a fost vorba despre o problemă de proporții, însă este extrem de panicată atunci când vine vorba de sănătatea copilului ei.

”De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel