Andreea Tonciu, de urgență cu fiica ei la spital. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat: „Eu sunt o persoană foarte panicată”

Data publicării:
Andreea Tonciu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, foto Instagram

Fetița Andreei Tonciu a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat cu micuța.

Andreea Tonciu a trecut prin momente tensionate, după ce, ieri, fiica ei, Rebecca, a ajuns la spital, după ce s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Vedeta a decis să le povestească și fanilor, pe rețelele de socializare motivul pentru care a fost nevoită să ajungă pe mâna medicilor.

Așadar, astăzi, încă de la primele ore ale zilei, Andreea Tonciu le-a spus fanilor că ieri a dus-o pe fiica ei, Rebecca la spital. Soția lui Daniel Niculescu le-a explicat internauților că micuța este puțin bolnăvioară, însă, din fericire, nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre o „mică răceală”.

Aceasta le-a explicat internauților că a lipsit câteva ore din mediul online deoarece a vrut să își focuseze atenția asupra fetiței și să se asigure că totul este în afara oricărui pericol.  Totodată, Andreea Tonciu a ținut să precizeze că deși de regulă se panichează repede, acum e foarte liniștită, pentru că, potrivit spuselor ei, Rebecca își va reveni curând.

„Bună dimineața! Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan, pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând. De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă, sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, a spus Andreea Tonciu la InstaStory.

Citește și: DJ-ul Silviu Andrei, semnal de alarmă, după ce fiica sa a avut un accident din cauza unei jucării: „Ascunde un pericol fantastic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel