DJ-ul Silviu Andrei, semnal de alarmă, după ce fiica sa a avut un accident din cauza unei jucării: „Ascunde un pericol fantastic”

Data publicării:
Silviu Andrei, foto Facebook
Descriere foto: Silviu Andrei, foto Facebook

Silviu Andrei, Dj-ul din emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, atrage atenția asupra pericolului pe care îl aduce o jucărie banală. Fiica vedetei s-a accidentat în timp ce se juca.

Silviu Andrei a avut parte de o situație extrem de neplăcută. Fiica acestuia s-a accidentat în timp ce mergea cu trotineta. Copila și-a rupt mâna și nu va mai putea face unele activități pentru o perioadă. Necazul mare este faptul că fetița urma să dea un examen extrem de important, pe care acum va trebui să îl amâne.  

„În mod normal nu aș fi publicat în social media o asemenea poză cu copilul meu dar sunt părinte și cred că e de datoria mea să trag un semnal puternic de alarmă pentru toți cei care folosesc #trotinete. 
Fie ea electrica, fie simplă, "jucăria" asta atât de prezentă în viețile noastre în ultimii ani ascunde un pericol fantastic pe care îl relevă când ti-e lumea mai dragă. 
Accidentele cu trotinete sunt din ce in ce mai dese și din ce în ce mai urâte. 
Natalia și a rupt aseară mâna dreaptă fix înainte cu 20 de zile de un examen important,  primul examen important din viata ei pentru care se pregătește intensiv de un an de zile și anume admiterea în clasa a 5 a specială de arte la Liceul Nicolae Tonitza din București. 
Atenție tuturor, nu e nicio glumă cu aceste trotinete foarte (!!!) periculoase atunci când întâmpină un obstacol, au ceva viteză si mai ales sunt folosite fără niciun mijloc de protectie.
Din greșeala noastră împărtășită sper să învățați și voi, să fiti precauți și să evitați acest mijloc de recreere sau transport periculos din cale afară! Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Silviu Andrei pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel