Andreea Tonciu, adevărul despre relația pe care o are cu soțul ei: „De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea”

Data publicării:
Andreea Tonciu și soțulei, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu și soțulei, foto Instagram

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu par cuplul perfect, cu toate astea, frumoasa brunetă spune că lucrurile nu sunt chiar roz în relația lor. După ce s-a speculat că cei doi ar divorța, Andreea face lumină.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Rebeca. Chiar dacă au fost unele voci care au spus că cei doi s-ar pregăti de divorț, fosta asistentă TV dezminte zvonurile și spune că deși lucrurile nu sunt roz în relația lor, nici nu se pune problema de despărțire. 

 

Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”,  a mărturisit Andreea Tonciu, la „Xtra Night Show”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

De asemenea, vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a recunoscut că există și unele neînțelegeri în căsnicia ei, cele mai multe provenind de la lipsa de implicare a soțului în treburi gospodărești. 

„Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a mai spus Andreea Tonciu despre divorț.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel