Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor: „Vreau să le cer scuze colegilor mei. Vreau să plec cu fruntea sus”

Data publicării:
Andreea Tonciu, captură TV/ Survivor România 2022
Descriere foto: Andreea Tonciu, captură TV/ Survivor România 2022

 Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor.

Survivor 2022. În ediția de marți, trei „Faimoși” au fost propuși spre eliminare sin competiție: Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Robert Niță.

„Pentru unul dintre concurenți este ultimul act al prezenței în Survivor România 2022”, a anunțat prezentatorul Dan Pavel, la PRO TV.


În urma voturilor publicului, Andreea Tonciu a fost eliminată din competiția Survivor România. „Andreea, pentru tine aventura Survivor s-a terminat. Pentru tot ce ai făcut în tot acest show, îți mulțumim și îți urez drum bun”, a spus Dan Pavel.

„Tristă, cel mai mult m-am atașat de Otilia, a fost lângă mine mereu. Îmi pare rău că o las singură aici, dar știu că se va descurca. Vreau să le cer scuze colegilor mei, dacă le-am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus. Vă voi aștepta acasă pe toți, sper că vom avea o prietenie frumoasă. Vă mulțumesc pentru tot”, a mărturisit Andreea Tonciu, în lacrimi

La rândul ei, Otilia a mărturisit că-i va duce dorul prietenei sale

„Sunt foarte tristă pentru că a plecat Andreea, cu ea dormeam seară de seară, ne încălzeam și ne spuneam ofurile. Știu că nu dădea randament aici, nu mânca, nu dormea, era supărată și îi era dor de fata ei. Ar trebui să fiu bucuroasă că se întoarce la fata ei unde îi este bine”, a mărturisit Otilia Bilionera după ce Andreea Tonciu a fost eliminată.


Ce spuneau ceilalți faimoși despre prietenia celor două vedete.

„În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște „Vrăjigemene”. Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Îmi vine să-mi fac cruce când le aud”, a spus Emil Rengle, iar Elena l-a aprobat în timp ce se amuza.


Înainte de a se afla votul publicului, concurenții nominalizați au avut câte un scurt discurs:

 

„Mă bucur că fac parte din această emisiune, dar nu mă așteptam să fie atât de greu. Nu mănânc și gândul meu este doar la fata mea, îmi lipsește foarte mult. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru votul acordat. Sper să fie bine în continuare”, a spus Andreea Tonciu

 

„Am venit aici pentru a mă autodepăși, de a uita de problemele de acasă, trauma cu fostul management care m-a lăsat fără nimic după 7 ani de muncă. Am venit să învăț să mă iubesc mai mult, să fiu mai bărbătoasă, să nu mai profite nimeni de mine. Cred că am avansat cât de cât, văd o schimbare în bine. Totul se întâmplă cu un motiv. Nu este ok să te împotrivești destinului, Dumnezeu știe ce este mai bine pentru noi. Voi lupta mai departe alături de colegii mei, să aduc puncte. Dumnezeu vorbește și prin oameni”, a mărturisit Otilia, nominalizată de Laura.

 

„Survivor este experiența vieții mele, așa a fost să fie, voinței lui Dumnezeu nu te poți opune. Am intrat cu gânduri mari, speranțe. Contrar voinței mele, a gândurilor mele când am acceptat să vin la cel mai greu și real show tv, voi ieși cu fruntea sus, cu niște prietenii care vor fi pe viață. Regretul e că Dumnezeu nu a fost alături de mine în această încercare. Dar cine știe ce urmează?”, a spus Robert Niță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel