„Când am văzut testul pozitiv am început să plâng, să urlu”. Andreea Tonciu l-a cunoscut pe soțul ei într-o parcare, iar după 12 zile a rămas însărcinată

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/ JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Captură video: YouTube/ JORGE OFFICIAL

Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul podcastului lui Jorge, unde a mărturisit că l-a cunsocut pe soțul ei într-o parcare, iar după doar 12 zile a rămas însărcinată.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți de 7 ani și au o împreună o fetiță, pe Rebecca Maria. Acum, la ani distanță de când și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, bruneta a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei și cum a ajuns în doar 12 zile să rămână însărcinată.

Andreea Tonciu l-a cunoscut pe soțul ei într-o parcare, iar după 12 zile a rămas însărcinată

Invitată în cadrul podcastului lui Jorge, Andreea Tonciu a mărturisit că l-a cunoscut pe soțul ei într-o parcare, iar chimia dintre ei a fost atât de puternică încât, în doar 12 zile de la acea întâlnire, a aflat că va deveni mamă.

„Eu dădeam ture cu mașina, când am văzut că mă sună mama să îmi zică să nu vin târziu acasă că a doua zi trebuia să merg cu ea să cumpere marfă (n.r. pentru florărie). Am zis bine. La 08:00 dimineața m-a sunat să vină să o iau de la florărie. M-am dus nemachiată, nearanjată, cu un trening, i-am zis că o aștept în mașină.

Stând în mașină pe telefon, mă uitam să văd ce mai face lumea și deodată întorc capul. O mașină neagră și un bărbat cu o cămașă bleu vrea să parcheze lângă mine. Eu aveam mașina parcată pe două locuri. Când mă uit mai bine, am zis că e prea frumos băiatul ăsta. M-am uitat în oglindă și am văzut că nu a mai parcat lângă mine că nu avea loc. Avea mașina mai mare decât a mea. S-a dus în spate să parcheze. Când se dă jos, mă uit așa, înalt, și nu știam cine e că la câte ture am dat eu nu am văzut mașina lui. Și în mintea mea mi-am zis niciodată nu am fost cu un băiat așa frumos. Am vrut să las numărul meu de telefon la parcagiu, dar, totuși, era urât, sunt femeie. (...) M-am gândit să ies seara să dau ture, că poate îl găsesc prin oraș”, a spus Andreea Tonciu.

„I-am zis unei prietene să-mi ia un test să văd dacă sunt gravidă”

La un moment dat, Andreea Tonciu a primit un mesaj pe Facebook care avea să schimbe cursul evenimentelor. Deși nu obișnuia să răspundă bărbaților pe rețelele sociale, vedeta a primit mesaj chiar de la Daniel Niculescu. Ulterior, cei doi au început să iasă, iar după 12 zile a aflat că ea și Daniel Niculescu vor fi părinți.

„Seara aveam întâlnire pe Floreasca cu niște vedete și vorbeam de el și în momentul ăla am primit mesaj pe Facebook de la el, eu care nu am răspuns în viața mea bărbaților pe Facebook. Doar atât am citit: 'Te-am văzut dimineață.'. Am intrat și am văzut că este el. I-am răspuns 'Și eu te-am văzut'. Și îmi zice: 'Știi că suntem vecini?'. I-am zis că nu și el mi-a spus că trece mereu pe strada mea și că îmi vede mașina. Am stat de vorbă cu el o jumătate de oră și mi-am luat geanta să plec să mă întâlnesc cu el. Am stat până la 04:00 dimineața. De atunci ne-am văzut în fiecare zi, venea să mă ia de acasă. Era foarte galant atunci, îmi deschidea ușa, o închidea, mama era foarte impresionată și mi-a zis: „Ce băiat frumos. Dacă nici cu ăsta nu stai nu știu ce îți fac.'

Am stat 12 zile, ne-am văzut zilnic și am plecat la munte și am rămas gravidă imediat. Ne-am cunoscut în septembrie, iar în octombrie am rămas gravidă. După ce ne-am întors de la munte ne-am mutat împreună. În 2015 s-a întâmplat totul și în 2016 s-a născut Rebi. Mama plecase în America, eu stăteam mereu cu el. Eu sunt fumătoare, nu mai puteam să fumez, îmi era rău, apoi nu mai suportam parfumul. Am conștientizat că se întâmplă ceva. I-am zis unei prietene să-mi ia un test să văd dacă sunt gravidă. Primul test din viața mea a ieșit pozitiv”, a precizat Andreea Tonciu.

Cum a reacționat Andreea Tonciu când a aflat că va fi mămică

După ce a aflat că e însărcinată, primul lucru pe care l-a făcut a fost să o sune pe mama ei, care a liniștit-o și i-a spus că-l crește ea, doar să fie bine.

„Când am văzut testul pozitiv am început să plâng, să urlu, nu știam ce să fac. Nu-l cunoșteam, nu știam cine era, era mai mic decât mine, nu știam dacă vrea să stea cu mine, dacă rămân doar cu copilul. Ca orice femeie îți pui întrebările astea. Am sunat-o pe mama, care era în America. I-am zis că sunt gravidă. Mama a zis să stau liniștită, că mi-l crește ea, eu doar să fac copilul. Am întrebat-o cum poate să îmi zică asta. Eu? Să fac un copil cu un om pe care-l știu de 3 săptămâni, mai mic decât mine cu 5 ani. El a avut o reacție foarte ok când a auzit că sunt însărcinată, nici nu mă așteptam.

Nu aveam încredere în el fiind un băiat de oraș, mai mic decât mine. M-a păcălit, nu mi-a zis vârsta reală la început, îi era frică că nu mai ies cu el. Nu părea că avea 25 de ani atunci, părea de vârsta mea. Când vine de la Dumnezeu. Eu până să-l cunosc pe soțul meu am avut o relație în care am suferit psihic și m-am rugat să-mi dea Dumnezeu un bărbat cu care să-mi fac o familie”, a mărturisit Andreea Tonciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel