Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâinile medicilor: „Țin să vă anunț că am un sfârșit de an foarte prost”

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital chiar înainte de Revelion. Ce a pățit frumoasa vedetă?

Ghinioanele se țin lanț de Andreea Tonciu care a ajuns de urgență la spital. Vedeta spune că este cel mai „prost” sfârșit de an deoarece toate lucrurile merg într-o direcție greșită. Chiar dimineață, când s-a apucat de făcut de mâncare pentru Revelion, vedeta și-a dat seama că nu mai aude cu o ureche. S-a speriat îngrozitor, s-a urcat în mașină și a mers la spital. 


Andreea Tonciu crede că are otită și a vrut să fie sigură că se tratează așa cum trebuie. Vedeta spune că așteaptă cu nerăbdare să treacă acest an, care pentru ea nu a fost unul tocmai bun. 


"Bună dimineața dragilor! Țin să vă anunț că am un sfârșit de an foarte prost. Începând de pe data de 23 decembrie îmi merge din ce în ce mai rău. Ca orice femeie, m-am apucat și eu de gătit de dimineață, și ce credeți, mă duc acum la spital. După ce că sunt răcită, nu aud cu o ureche, cred că am otită. Am avut atât de multe probleme în ultima perioadă, încât abia aștept să se termine acest an păcătos. Sunt așa foarte stresată, abia aștept să intrăm în noul an.", a mărturisit Andreea Tonciu pe Instagram.

 


Andreea Tonciu și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu branula în mână. Vedeta nu a mărturisit ce s-a întâmplat, însă astăzi a decis să le spună urmăritorilor săi, pe rețelele de socializare, cu ce probleme de sănătate se confruntă. Se pare că bruneta a răcit foarte rău și a fost nevoită să meargă la spital pentru a face o perfuzie, care să o pună cât mai repede pe picioare.

 

”Bună dimineața s-a trezit răceala din mine dragilor. Să stiți că sunt răcită, bine, mi-a mai trecut, dar îmi revin cât de curând”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

 

Vedeta le-a mai spus fanilor că este în drum spre medicul estetician, deoarece vrea să își mai facă câteva injectări la nivelul feței.

 

”Trebuie să plec că am o super programare, trebuie să-mi fac fața. Trebuie să mă duc să mă mai injectez. Vă pup”, a mai spus bruneta.

 

Citește și: Noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman: "Nu-și mai poate folosi deloc mâna"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel