Noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman: "Nu-și mai poate folosi deloc mâna"

Data publicării:
Oana Roman, captura foto Youtube/ TheXclusive
Descriere foto: Oana Roman, captura foto Youtube/ TheXclusive

Mioara Roman se confruntă cu probleme mari de sănătate. Anunțul făcut chiar de fiica ei. 

Oana Roman este îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei ei și spune că face tot posibilul pentru ca aceasta să se simtă cât mai bine, din păcate, în ultimul an Mioara Roman a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor, iar fiicele ei au decis că este mai bine să fie îngrijită într-un centru pentru seniori. 


Oana Roman a explicat că a luat această hotărâre deoarece mama ei nu își mai poate mișca deloc o mână și are nevoie de asistență permanentă. 


„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate. 


Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire. De monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.ro.


Oana Roman a explicat că mama ei are nevoie de ajutor în tot ceea ce face și de aceea îi este greu să o lase acasă nesupravegheată. Mioara Roman este îngrijită într-un centru pentru seniori, în condiții de înaltă calitate. 


„Trebuie să facă kinetoterapie și masaj în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc.  Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată. Practic în toate activitățile pe care le face. Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie”, a mai spus Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel