Andreea Tonciu și familia sa au fost infectați cu un virus. Cei trei au trecut prin momente groaznice

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu și familia ei au trecut prin momente groaznice. Vedeta, soțul și fiica ei au fost infectați cu un virus.

În ultima perioadă, Andreea Tonciu este urmărită de probleme. Vedeta a solicitat de mai mult ori o ambulanță, deoarece fiica și soțul ei s-au simțit rău. 

La scurt timp, și vedeta s-a simțit rău, motiv pentru care a mai solocitat încă o dată salvarea. Vedeta s-a filmat pe pat, în timp ce medicii de pe salvare îi administrau o perfuzie.  Andreea Tonciu este extrem de grijulie, mai ales atunci când starea de sănătate a membrilor din familia sa este pusă în pericol.

Andreea Tonciu și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a familiei sale. Recent, bruneta le-a mărturisit că supă mai multe investigații, medicii au descoperit că cei trei s-au infectat cu un virus, însă nu este vorba despre COVID-19.

De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că fiica și soțul ei sunt foarte bine, însă ea mai are nevoie de  timp să se refacă.

''Am primit multe mesaje și telefoane de la voi și asta mă bucură enorm...Sunt mai bine, dar mai durează până mă refac. Sunt fericită că Rebecca este foarte bine, la fel și Daniel. Sper să trecem peste asta cât mai repede...ce pot să vă spun este că am luat un virus, nu este corona. Revin cu detalii, vă pup și vă mulțumesc!'', a declarat vedeta, pe pagina sa de socilizare.

 

Citește și: Ce relație este între Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu. Artistul a rupt tăcerea: "E prima oară când mă aflu cot la cot cu ea"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel