Ce relație este între Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu. Artistul a rupt tăcerea: "E prima oară când mă aflu cot la cot cu ea"

Data publicării:
Hpria Brenciu și Mihaela Rădulescu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Hpria Brenciu și Mihaela Rădulescu, sursa instagram/ colaj foto

Horia Brenciu a vorbit despre relația pe care o are cu Mihaela Rădulescu.

Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu se cunosc de ani buni, însă acum este pentru prima dată când o să lucreze împreună. Cei doi vor face echipă în emisiunea  „Masked Singer România’ pentru a afla cine se află în spatele costumelor.

Horia Brenciu a declarat că s-a înțeles întotdeauna bine cu Mihaela Rădulescu, mai ales că amândoi au făcut școala de jurnalism.

„Cu Mihaela m-am înțeles cel mai bine în sensul că amândoi suntem de la școala veche de jurnalism. Luăm un indiciu și ne ducem pe drumul ăla până la capăt. Exact ca și când am soluționa un caz de la un film polițist.

E prima dată când mă aflu cot la cot cu ea, umăr la umăr, chiar dacă unul stă în stânga și unul în dreapta mesei. E prima oară când ne înțelegem de la început până la final. N-au fost neînțelegeri înainte, dar e prima oară când colaborăm, ne înțelegem, și cred că în ultimă instanță o să-i spun lui Felix”, a declarat Horia Brenciu, în legătură cu Mihaela Rădulescu, pentru Click!

Totodată, artistul a mărturisit că el și Mihaela Rădulescu au foarte multe amintiri împreună.

„Să știi că asta am discutat. Am depănat multe amintiri pe parcursul acestor ediții de „Masked Singer” sezonul 2. S-au întâmplat multe aduceri aminte. Amintiri pe care și eu, și Mihaela le avem, având în vedere că avem mulți ani de viață publică în România. Odată a venit Mihaela și mi-a spus că am cântat cu ea, a fost motivată să cânt cu ea. Mi-a dat toate explicațiile și video de pe Youtube. Aș mai cânta cu ea și poate Pro TV-ul va aranja să cântăm împreună de Crăciun sau de Revelion’, a mai precizat Horia Brenciu pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel