Andreea Raicu, explicație: De ce apare sentimentul de vinovăție atunci când stăm degeaba

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Andreea Raicu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Andreea Raicu

Andreea Raicu a fost invitată la podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar unde a vorbit despre cea mai importantă resursă a omului și despre sentimentul de vinovăție care apare atunci când stăm degeaba. 

Timpul este, într-adevăr, una dintre cele mai importante resurse pe care le avem în viață, de aceea este important să gestionăm timpul cu înțelepciune și să ne asigurăm că îl folosim în mod productiv și satisfăcător pentru a atinge obiectivele noastre și pentru a trăi o viață împlinită.

„Timpul e o resursă foarte prețioasă și nu ne dăm seama la 20 de ani. Te gândești că ai tot timpul la dispoziție, chiar și la 40 de ani. Cred că nu e o senzație pe care o am doar eu, ci toată lumea. Nu-ți mai dai seama când e luni, când e marți, când e sâmbătă, când e duminică.

Ne lăsăm aruncați în ritmul ăsta și nu ne mai dăm seama ce se întâmplă cu noi, ce facem, și ajungem să nu mai facem lucruri care ne fac cu adevărat plăcere. Le facem pentru că le face toată lumea, pentru că trebuie să ajungem undeva mai bine decât ceilalți, mai ales că acum avem presiunea a tot ceea ce se întâmplă în social media și vrem să avem și noi ceea ce au cei din social media, drept pentru care uităm ce e cu adevărat important pentru noi.”, a spus Andreea Raicu. 

Aceasta a explicat de ce apare sentimentul de vinovăție atunci când stăm degeaba sau nu suntem productivi.

 

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel