Andreea Raicu, cele mai BUNE 5 trucuri pentru o alimentație echilibrată

Data publicării:
Andreea Raicu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, sursa foto Instagram

Pentru a avea energia să facem toate lucrurile care ne aduc fericire, trebuie să fim sănătoși, să ne putem mișca în voie, să nu ne luptăm zi de zi cu disconfortul pe care ni-l aduce o alimentație nepotrivită, este de părere Andreea Raicu. 

"O dietă echilibrată și sănătoasă, care îi oferă corpului tău toți nutrienții de care are nevoie, este cheia unei vieți lungi și fericite, în care ne bucurăm de momentele distractive alături de cei dragi", scrie Andreea Raicu pe blogul ei. 

Cele mai BUNE trucuri pentru o alimentație echilibrată
 

1. Observă care alimente îți fac bine și care îți fac rău

Atunci când am făcut pasul decisiv spre o alimentație sănătoasă, primul meu instinct a fost să elimin acele alimente care mă făceau să mă simt obosită și îmi dădeau o stare generală proastă. Pentru mine, acestea au fost produsele lactate și glutenul. De aceea, am înlocuit laptele clasic cu cel de origine vegetală, care este mult mai light și care nu-mi afectează digestia și starea de bine.

2. Vezi dacă anumite produse te pot ajuta să reduci consumul de carne

Noi românii mâncăm mai multă carne decât organismul nostru poate procesa. Pentru mine, carnea este unul dintre acele alimente care îmi încetinește digestia, mă face să mă simt obosită și uneori îmi provoacă disconfort abdominal. Am avut ani de zile în care nu am consumat deloc carne și m-am simțit bine. De ceva timp am reînceput să o introduc în alimentație, însă o consum în cantități mici și destul de rar.

 

Citește articolul integral pe DC Medical. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel