Andreea Perju, revoltată de măsurile aplicate în învățământ: „Problema e că plâng generații de copii pe care încercați să-i «handicapați» de tot”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Perju, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Perju, foto Instagram

Actrița Andreea Perju, mamă a două fetițe de vârstă școlară, a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce fiica ei a început să plângă când a aflat că va face orele online. 

Andreea Perju are două fiice: Mara, în vârstă de 12 ani și Ada, în vârstă de 8 ani. Mezina Familiei s-a întorst recent la sistemul de învățare online, schimbare care i-a provocat frustrări și tristețe. Actrița nu și-a mai putut stăpâni furia și și-a strigat frustrările pe rețelele de sociazlizare.

 

 „Aloooo, sistemu’ lu’ Pește, vreau să vă uitați la fii-mea care a plâns juma’ de oră că intră în online, în condițiile în care știu clar că, în clasa ei, mai mult de 95% din părinți am votat că vrem să ne aducem copiii FIZIC la școală. V-a durut la bască de ce am ales noi. Votăm degeaba, că oricum nu ne luați în seamă.

Problema nu e că plânge doar fii-mea, problema e că plâng generații de copii pe care încercați să-i «handicapați» de tot. Vorbiți continuu de sănătatea fizică, dar acum câteva săptămâni a fost ditamai festivalul de muzică, cu zeci de mii de oameni. Acolo nu v-ați îngrijorat de ce avea să urmeze.

Carmen Tănase, pozitivă la COVID-19. Ce spune despre finalul pandemiei și despre vaccinare

Înainte de sănătatea fizică, distrugeți sănătatea mintală a copiilor și o faceți cu bună știință pentru că mi-e greu să cred că țara asta e condusă NUMAI de incompetenți. În loc să dați 100 de lei omului să se vaccineze, normal că nu se vaccinează lumea pentru că n-are încredere în sistemul ăsta, mai bine le explicați oamenilor pe înțelesul lor DE CE e important să se vaccineze.

Oana Pellea, diagnosticată cu COVID-19. Cum se simte actrița după ce s-a vaccinat

„Ce faceți voi e un fel de mită, mităăăă de doi lei. Explicați-le oamenilor de ce e important să meargă copiii la școală, faceți cumva ca testele de determinare a numărului de anticorpi să CONTEZE, nu mai gândiți mojic și limitat. Ne ducem de râpă și nu uita, din cauza ta, dragă sistemule, copilul meu a plâns în seara asta și sunt ferm convinsă că n-a fost singurul copil cu lacrimi în ochi, iar eu n-am fost singura mamă căreia i s-a «rupt» sufletul în bucăți! Să îți fie rușine! ”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDREEA PERJU (@andreea.perju)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel