Andreea Marinescu, despre lupta cu depresia și anxietatea: „Tata a ajuns la spital cu o criză”

Data publicării:
Andreea Marinescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marinescu, foto Instagram

Andreea Marinescu, prezentatoarea Știrilor PRO TV, a vorbit despre lupta cu depresia și anxietatea și despre cum a făcut față situațiilor critice din viața sa. 

Andreea Marinescu spune că s-a luptat cu frici și cu sentimentul de neputință de mai multe ori în viață. Unul dintre momente a fost acela în care tatăl său a fost grav bolnav. Prezentatoarea TV a mai trecut prin momente grele și când bunicul ei a încetat din viață. Atunci, vedeta a încercat să facă tot posibilul să îl salveze. 

Andreea Marinescu: Când tata a fost bolnav, am făcut tot ce am putut să îi fie cât mai bine. 

„Mi-a fost frică de câteva ori în viață: când a murit bunicul meu și am cerut ajutor lui Dumnezeu, crezând că îl pot salva; când tata a ajuns la spital cu o criză foarte urâtă și era în stare destul de gravă și când am avut prima oară COVID-19. Toate stări legate de boală, lucruri pe care nu le puteam influența sau rezolva cumva, care nu depindeau de mine.
Întotdeauna am apelat la oamenii pe care îi cunosc, specialiști în domeniu care știu să vină cu un sfat bun. Atunci când am fost eu bolnavă, i-am povestit unei prietene medic ce mă sperie și ea m-a liniștit. Când tata a fost bolnav, am făcut tot ce am putut să îi fie cât mai bine. Din păcate, pentru bunicul meu nu am putut să fac nimic, atunci a fost și prima oară când cineva pe care îl iubeam nespus s-a stins”, a declarat Andreea Marinescu pentru Unica. 

 

Vedete care se luptă cu DEPRESIA și ANXIETATEA

 

Depresia este considerată a fi boala secolului. Depresie, anxietate, stări de panică. Cu toții ne-am întâlnit, probabil, cu ele, măcar o dată în viață. Aceste stări nu le-au ocolit nici pe vedete, unele dintre ele confruntându-se și acum cu ele.

Ce spun vedetele despre depresie

"Da, eu m-am întâlnit cu toate. Oricum depresia comediantului este din naștere la noi. Nu am depășit-o încă.", a spus Mihai Bobonete, la "Vorbește Lumea", de pe ProTV.

"Simți că mori într-un atac de panică, indiferent de ce natură este el, indiferent dacă îți activezi o frică puternică de avion sau știu eu ce alte frici.. e frica de moarte de fapt, la atacurile de panică. Îți dai seama că mori și că nu poți face nimic. E bine să încerci să te relaxezi, să-ți relaxezi musculatura și să respiri controlat și să te focusezi pe respirație, ca să îți muți atenția de la frica respectivă. Așa am învățat eu. Totul ține de tine. Poți să faci terapie, poți să faci o mulțime de lucruri. Dacă tu nu te ajuți și nu vine o putere din tine să depășești aceste situații, e foarte complicat. Eram total diferită în tinerețe. Astăzi sunt mult mai relaxată și mult mai calmă, mult mai înțeleaptă și cu capul pe umeri, analizez, nu dau frâu emoțiilor. Am lucrat mult la mine.", a mărturisit și Anca Țurcașiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel