Andreea Marin se implică într-o competiție muzicală: „Inițiativă a pianistei românce al cărui succes a depășit de ani buni granițele țării”

Data publicării:
Andreea Marin și Sinziana Mircea, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Sinziana Mircea, foto Instagram

Andreea Marin anunță că urmează să se implice într-un eveniment muzical care îl va avea în juriu pe Alexandru Tomescu. 

„Într-o perioadă tulbure cum au fost și sunt încă acești ani de pandemie, artiștii au șanse mult mai puține de afirmare, de a ajunge la inima publicului, de a-și exprima talentul. Dacă ai un muzician în familie, ești chiar tu pasionat(ă) de studiul unui instrument ori canto, printre cei cunoscuți știi oameni talentați, dornici să se afirme într-o competiție prestigioasă cu premii, cu un juriu internațional (președinte Alexandru Tomescu, membrii juriului sunt personalități ale muzicii la nivel mondial), acum e o șansa pentru cei cu har și dăruire în muzică.


Cu mândrie mărturisesc faptul că Fundația Prețuiește Viața și Creative Hub Voice&Visibility au onoarea să susțină competiția online de muzică clasică Youth of Music, inițiativă a pianistei românce al cărui succes a depășit de ani buni granițele țării - Sînziana Mircea. Ii poți afla minunata poveste căutând pe youtube interviul "Nu exista nu se poate!" pe care l-am realizat cu ea la TVR2, o plăcere a fost să stau de vorbă cu această tânără excepțională, educată și o mândrie pentru noi ca ambasador cultural al României, am avut șansa să o ascult cântând la pian și în studioul de televiziune, și în noul spațiul creativ multimedia pe care l-am lansat anul trecut unde, la final de an, a susținut un recital magic!

Toate detaliile despre competiție le găsești în cea de a treia imagine, spun aici pe scurt doar ca sunt 3 categorii de vârstă pentru concurenți, ei pot performa la orice instrument solo sau canto clasic, iar la final îi așteaptă premii în bani, recitaluri organizate pentru ei sau cursuri de masterclass.

Competiția online Youth of Music a adunat, anul trecut, sute de muzicieni, copii sau maturi până la vârsta de 30 de ani, din întreaga lume, din Japonia până în Statele Unite, iar România nu a lipsit prin muzicienii ei. Înscrierile se fac pe www.museart-academy.com/competition și acolo puteți găsi și multe alte detalii. Succes!”, a anunțat Andreea Marin pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Arta


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel